Kommentoi

 1. oijoi, noi kaikki rachel comeyn clogsit, mitä tähän mennes oon nähny, on aivan ihania! en oikein muuten lämpee tälle chanel-tyyppisten sky high-clogsien hypettämiselle. ne on vaan jotenki liian…hmm korkeita ja epäkäytännöllisiä! joskus ala-asteella oli sellanen clogsi-trendi et oli kantapää auki ja sillon kirosin et miks tän pitää olla muodikasta ku ei ne pysyny jaloissa :D hitsi ku siit ei oo kuvii, olin varmaan aika hupaisa näky… pikku lapsukainen astumassa muodin armottomaan maailmaan haha

  back to my point…noi on kivat clogsit, mut SILTI ehkä vähän liian tyttömäiset mun vaativaan makuun. tykkään et on suht suora platformi, sellanen raffi, heh.

 2. ainii, mun piti kysyy, et mitä te kaks teette työksenne, eli ihan perinteisesti, mitkä on teidän ammatit? nii ja kuinka vanhoja ootte?

  jos saa veikata, ni ootte joko AD:ita tai median sekatyöläisiä tai graafikoita? valokuvaajia? ootte kummatki alle kolkyt?

  sori ku oon näin utelias, mut eiks oo jännä jos ihmisillä on teistä joku tietty mielikuva ihan vaan tyylin perusteella? :)

 3. Palo muuten lettu pohjaa ku taas jymähin tänne seilaileen, haha . No palaneen käry on aina kodikasta.!!!!!!!!!!

 4. Oranssi, mä voisin ottaa noi kengät itselleni samantien! Noissa on jotain sopivan viatonta – ne eivät ole niin kovin julmat tai mitenkään liian ”fashion” :)

  Heheh sun veikkailut, pelottavan oikeaan taisit osua :D Molemmat ovat kyllä media-alalla, kiitos että arvelit valokuvaajiksi – meidän mielestä meidän ottamat kuvat ovat ihan paskoja :) Jan on yli 30, minä alle.

 5. EMILIA, muista hillo! Mustat kohdat letuissa ovat muutenkin niitä parhaita :)