valkoista

Tummasävyiseen vaatekaappiin tunkeilee vaaleita asioita. Kevään syy.

Acnen harmaa silkkinen kauluspaita osoittautui malliltaan niin loistavasti, että kun törmäsin samanlaiseen mutta valkoiseen ja puuvillaiseen, oli pakko toimia. Tykkään siitä, että kauluspaita on ommeltu jo valmiiksi ryppyyn. Sitä voi toki pesun jälkeen hieman silitellä muotoonsa, mutta oikeuksiinsa paita pääsee kun se rypistyy käytössä lisää. Tästä saa rullata hihoja ihan rennosti ja tämä päällä uskaltaa elää ja hengittää.

Ja mitä valkoisiin Converse-tossuihin tulee.. Noh, nekin vain paranevat kuluessaan ja vanhetessaan. Olen taistellut tosissani itseäni vastaan ja saanut toistaiseksi pidettyä uudet tossut sisätiloissa, kuralätäköiden ulottumattomissa. Elämää ne saavat toki nähdä, mutta tuossa kelissä ne näkisivät yhdessä päivässä hieman liian paljon.

Taidan kulkea koko kevään resuisissa koristossuissa ja ryppyisessä kauluspaidassa. Renttu mikä renttu. Ehkäpä nämä saa jotenkin asustettua hieman skarpimmiksi.

Kommentoi

 1. Mahtista, sulla on tuo himoitsemani Acnen valkoinen paitis! Lääh :)
  Vähän tässä helpottaa tämän päivän ostokseni – löysin Filippa K:n valkoisen väljän paitapuseron. Se on mallliltaan onneksi myös tarpeeksi rento, vaikkei se olekkaan yhtä ihanan oloista ryppyistä puuvillaa kuin sun Acne. Hyvä lohdutus kuiteski.
  Nii ja Stella sai mut tilaamaan laukunkin tänään…että se siitä ostelemattomuudestani.

  Ja ensi viikolla alkaa Ninasin juttu meillä töissä. Huoh. Nämä houkutukset vaan ei tunnu loppuvan.

  Mutta siis aivan ihana valkoiset olet hankkinut!

 2. mulla on hieman uskonnollisuutta lähentelevä suhde converseihin. renttu siis täälläkin… valkoisten converse-tossujen tragedia on se, että ne ovat parhaimmillaan niin vähän aikaa. ensin ne ovat liian valkoiset, liian kulmikkaat. sitten ne muotoutuvat ja pölyyntyvät ja saavuttavat huippunsa kuluneina, nuhruisina ja kauhtuneina. sitten ne hajoavat. nyyh.

 3. Malia, joo-o! Oli ihan pakko, se silkkiversio on ollut ihan loistohankinta ja veikkaan, että en tule katumaan tämän valkoisenkaan ostamista. Tää melkein vaan paranee rypistyessään :) Gaudeten hinta oli siedettävämpi kuin Acnen verkkokaupan, sieltä en tätä olisi raaskinut tilata. Taisin nähdä sen ostamasi Filipan kauluspaidan Gaudetessa, hieno sekin oli.. Ja mäkin saattaisin kyllä tarvita vähän skarpimmankin peruskauluspaidan.

  Hieno se laukku jonka tilasit! Odottelen kuvia veskasta käytössä :) Ja jännityksellä odotan, miten sun käy sen Nina’s shop-in-shopin kanssa. Veikkaan, että sun on pakko saada siitä joku muisto kaappiisi ;) Mulle kävisi tosi huonosti jos mun töihin tuotaisiin kauniita vaatteita ja kenkiä myyntiin. Nina’s on tässä mun duunin vieressä ja pyrin aina vaihtamaan kadun puolta sen ohi kulkiessani ettei vain käy köpelösti näyteikkunan vuoksi :D

  stellagee, mä niin tiedän mistä puhut! Paketista vedettynä ne on jotenkin köpön näköiset ja se aika, kun ne ovat täydelliset on niin kovin lyhyt. Ensin ne ovat liian puhtaat, sitten pari päivää täydelliset ja sitten jo liian levähtäneet. Oh well, onneksi yhdellä parilla pärjää aina ainakin yhden kesän :)

 4. Meidän poikien koululla olen saanut sellaisen yliannostuksen Converseista ettei enää viehätä.
  Siis äidit niitä pitää, ei lapset….

 5. violet, hahaa :) Minuakin tökkii tällä hetkellä suurin osa Conseista. Juuri nyt kelpuutan vain valkoiset, luonnonvalkoiset ja mustat yksilöt, kesää kohti ehkäpä mielummin vielä nuo varrettomat versiot. Kaikki värit ovat ihan turhia ja Light Acoustic-versiot tuntuvat aivan vääriltä – kaapissani ovat sekä mustat että valkoiset nahkaiset versiot ja tällä hetkellä tuntuu, että siellä ne tulevat myös pysymään.

  Noillekin on aikansa ja paikkansa – itse olin samalla kertaa sekä järkevä että tyhmä ja ostin omani ennen viikon päästä koittavaa Nykin reissua. Halvemmalla olisi saanut sieltä, mutta eipähän tarvitse lähteä reissuun avojaloin… Consit kun käyvät aina samalla kertaa yhtä hyvin ja huonosti joka asun kanssa, niillä on suht hyvä kävellä eikä mukaan tarvitse raahata tuhatta kenkäparia kun yhden voi noin periaatteessa yhdistää kaikkeen.. Ainakin lomalla :D

 6. Ahh tulin juuri kotiin uusien conssien kanssa, kirpparilta kahdellakympillä..:P ja kun ne on kerran ostettu käytettynä, niin ne on just parhaassa kunnossa – vähän kulahtaneet ja hyvin sisäänajetut:D

  ai niin, ja jos nyt viitsin mainostaa yhtä asiakastani, niin täältä saa myös halvalla mm. conssin kenkiä… hih hih;)

  http://www.mandmdirect.fi