shining silk

Uusi kitinvärinen silkkipaita tuli kotiin tänään, kiitoksia hurjasti avusta sinne Tukholman suuntaan!

Plussat:
– hieno, takaa hieman pidempi leikkaus
– huikean hienot tahallaan ryppyyn ommellut sivusaumat, paidan ilme on rento
– ohut, melkoisen mattapintainen, läpikuultava silkkikangas
– väljä, muttei aivan teltta kuitenkaan
– väri osui ihan nappiin, hyvin vaalea harmaa
– konepestävä
– on jotenkin niin freesi ja jotain ihan erilaista kuin kaappini muut paidat
– täydellistä seuraa farkuille, jakuille ja villatakeille

Miinukset:
– ei jumalauta tunnu sopivan niin millään silkkihousujeni pariksi, vaikka sen piti

Pisteet jäävät siis reippaasti plussan puolelle, mutta parittomat silkkihousut hieman ahdistavat. Tykkään housuistani niin paljon että heikottaa, mutta ilman paitaa niitä on yllättävän hankala käyttää. Onneksi nämä pakkaskelit pelaavat minulle lisäaikaa, eipä silkkihousuilla vielä ulkona oikein tarkenekaan.

Pakko saada jostain harmaa, pyöreäkaula-aukkoinen neule. Se ehkä pelastaisi.. Ja toimisi sellainen toki tämän silkkipaidan päälläkin.

Kommentoi

 1. MIetin tuota silkkipaidan ja housujen yhdistelemistä. Oletko miettinyt/kokeillut hakea siihen muotoa jollain vyöllä? Sellainen miesten smokkivyön tyylinen voisi toimia? Ja mielessäni voisin yhdistää noihin myös ohuen, hyvänharmaan puolipitkän neuletakin?

  Kuulostaa vaan niin hyvältä parilta nämä housut ja paita, että sääli jättää käyttämättä;)

 2. Kerrassaan J u m a l a i n e n tuo paita! Ah. Sulla on kevääksi ihanat, ylelliset silkit :)

  Eikö oo ärsyttävää kun kaapissa on jotain ihanaa, jota ei oikein osaa käyttää, kun sille ei ole paria. No, olen kuitenkin varma, että löydät ihanien silkkipöksyjen seuraksi aivan täydellisen yläosan. Kävitkö katsomassa Beamista niitä Marantin collareita?

  Niin, puuvillaiset Sensationalit saapui tänään, onhan ne aika kahisevat :))

 3. Heips! Käytätkö edelleen baremineralssin mineraalipuuteria? Jos käytät niin oletko ollut tyytyväinen? Mistä olet tilannut ja paljonko maksoi? Jos et käytä barea enään niin mitä käytät nyt ja mielipiteitä siitä? Eikös teidän nykin matka olekkin pian edessä? Itse olin marraskuusta helmikuuhun siellä ja oli ihanaa, nyt vaan pakko päästä pian takaisin ;)

  Blogianne on todella ihana seurata, jatkakaa samaan malliin!

 4. Tuosta paidasta ob hiukan vaikea saada selvää kuvan perusteella miltä näyttää naisvartalon yllä, mutta leveää vyötä mietin yhdistävänä elementtinä kuten Tiiataika. DKNY:llä on sellainen leveä pehmeä nahkavyö, joka laitetaan päälle niin, että vyö pujotetaan kertaalle itsessään olevasta aukosta. Päät voi sen jälkee vetää soluun, rusetille tms. En tosin tiedä, myydäänkö Suomessa.

  Jäi aikaisemmin kommentoimatta, mutta ne housut on n i i n ihanat!

 5. Voih! En ole saanut tuota silkkipaitaa mielestäni siitä lähtien, kun näin sen ja luin ylistävät sanasi siitä. Jotain juuri tuollaista vaatekaappini tarvitsisi erittäin kipeästi! Ja vielä konepestäväkin! Olen aina arkaillut silkin kanssa, kun en tiedä miten sitä saa pestä.

  Otitko tuosta silkkipaidasta koon jota käytät yleensäkin? Mietin vain, onko mitoitus miten iso, että istuuko hyvin tämmöisen pienen 34 kokoisen päällekin. Toisaalta tuon paidan reilu malli varmaan toimii hyvin vähän ”reilunakin” :) Entä miten läpinäkyvä tuo väri on? Onko alla pakko käyttää jotain aluspaitaa, vai toimisiko myös pelkkien rintsikoiden kanssa ilman, että näyttää liian paljastavalta?

 6. tiiataika, kiitos vinkistä! En ole ollut mikään vöiden suurkuluttaja, mutta miksipäs tuo ei voisi toimia. Suurin ongelma silkkipaidan ja -housujen yhdistämisessä oli paidan reilu leveys. Kun paidan tukki housujen sisään, se nousi sieltä ylöspäin ja pussitti vähän turhankin reilusti. En tiedä, pitäisiköhän vyökään juuri tuota paitaa kurissa :) Jos paidan taas jättäisi roikkumaan housujen päälle, peittäisi paita housujen idean, roikkuvan haaraosan. Tätä täytyy vielä vähän harjoitella :)

  Malia, oon paitaan tosi, tosi tyytyväinen! Olkoonkin, että se ei taida tulla silkkihousujen kanssa toimeen.. Onneksi se toimii about kaiken muun omistamani kanssa. Se on ylellinen, mutta jotenkin tarpeeksi renttu rypytettyine ompelineen. Arvaa, kävin Beamissa tällä viikolla kaksi kertaa, enkä muistanut katsoa collareita tarkemmin. Apua.. :D Muut jutut olleet ilmeisesti mielessä. Onneksi se on ihan mun duunipaikan vieressä, enköhän piipahda kevätuutuusihailureissulla ensikin viikolla ;)

  elina, Bare Mineralsit ovat täällä edelleen, kovassa käytössä :) Olen edelleen ihan BM-uskossa, ne ovat toimineet mulle tosi hyvin ja nyt tuntuisi jo ihan hassulta ottaa käteen meikkivoidepurtilo ja meikkisieni! Mulla on menossa nyt aloituspakkauksen jälkeen ensimmäiset täysikokoiset purkit, huikean riittoisia ovat. Ei mulla MACin meikkivoidetuubi olisi ikinä kestänyt montaa kuukautta…! feelunique.comista olen kaikki Bare Mineralsini tilannut, hyvin on toiminut toimituspuoli.

  Ja joo, NYCin matka häämöttää..! Täällä on kaksi kärsimätöntä loman odottajaa, päiviä lasketaan kalenterista ja suunnitelmia tehdään kovaa tahtia. Annahan vinkkejä ”lähes paikallisena” :) Ja kiitos, jatketaan samaan tahtiin.. Outoa olisi, jos ei enää iltaisin jotain kirjoittelisi.

  Anu, kiitos vinkistä! Kommentoinkin tuossa ylempänä paidan leveän leikkauksen olevan ehkä se suurin ongelma silkkihousuihin yhdistämisessä. Ehkäpä vyö pitäisi puseron kurissa! Löysin eilen housuille kaupungilta pari kaveria, niistä kuvia huomenna. Olen taas ihan täynnä rakkautta silkkihousujani kohtaan, hetken meinasi jo ahdistaa kun tuntui ettei niitä voi minkään kanssa käyttää :)

  Johanna, paita vaikuttaisi kyllä olevan oikein hyvä hankinta! Rento ja vähän renttu, mutta silkki matskuna tekee siitä heti jotenkin fiinimmän. Ja konepestävä, sopii myös tällaiselle kärsimättömälle tumpulalle.

  Otin silkkipaidasta useimmiten omaa kokoani olevan 36, ehkäpä 34 olisi myös mennyt mutta reilu, väljä leikkaus toimii paidassa tositosihyvin.. Paitsi ei niiden mun silkkihousujen parina :D Ota oma kokosi, veikkaan sen olevan ihan nappiin. Väljyyttä paidasta löytyy joka tapauksessa! Kangas paidassa on kyllä läpikuultavaa, töihin laitoin alle valkoisen topin. Ehkä se kesäkuumalla menisi ilman aluspaitaakin, itse en vain ehkä uskaltautuisi kokeilemaan. Mutta oli miten oli, suosittelen – paita oli eilen ensimmäistä kertaa päällä, ja tulee olemaan varmasti usein jatkossakin.

 7. […] etsiskellyt uusille silkkihousuilleni paitakavereita omasta kaapistani ja sen ulkopuolelta. Jossain vaiheessa täydelliset housut alkoivat jo ärsyttämään ja raivostuttamaan – mitä […]

 8. […] Acnen harmaa silkkinen kauluspaita osoittautui malliltaan niin loistavasti, että kun törmäsin samanlaiseen mutta valkoiseen ja puuvillaiseen, oli pakko toimia. Tykkään siitä, että kauluspaita on ommeltu jo valmiiksi ryppyyn. Sitä voi toki pesun jälkeen hieman silitellä muotoonsa, mutta oikeuksiinsa paita pääsee kun se rypistyy käytössä lisää. Tästä saa rullata hihoja ihan rennosti ja tämä päällä uskaltaa elää ja hengittää. […]