the morning benders

Uusi musiikki piristää vähintään yhtä paljon kuin uudet vaatteet, joskus jopa enemmän. The Morning Benders kuuluu ehdottomasti jälkimmäiseen ryhmään. Rakastuin heti! Bändi keikkailee parhaillaan Jenkeissä ja ovat itse asiassa NYCissä samaan aikaan kuin me. Arvatkaapa vaan, onko keikka jo loppuunmyyty. D’oh!

Kommentoi

  1. Uu, täyttä lovee täälläkin heti ensikuulemalta!
    Vaikka harmittaakin teiän puolesta, että missaatte NYCin keikan niin samaan aikaan se myös lohduttaa mua jollain tasolla, koska mulla kävi sama Mumford & Sonin kanssa. Olin siis Lontoossa samaan aikaan kun tyypit hillui siellä, mutta loppuunmyytyhän se oli sekin keikka – yllärii.

  2. Olen samaa mieltä, ehdottoman kova julkaisu.
    Jopa vuoden kovimpia! Useempien pitäis kuulla tästä bändistä (ja tykätä) :D