matkusta tyylillä

Hyvästi nailonkasseille ja rumille matkalaukuille. Tässä laukku, joka toimisi jokaisen lyhyemmän matkan pelastajana. Se on käytännöllinen ja lisäksi vielä erittäin hyvän näköinen. Kovitettu pohja pitää huolen siitä, että kauluspaidat pysyvät mahdollisimman hyväkuntoisina matkan aikana, ylälokero on vuorostaan riittävän iso haalimaan sisänsä muut reissulla tarpeelliset tavarat.

Tilaisin heti, ellen pelkäisi tullimaksuja niin paljon. Olisikohan tässä matkan paikka…?

The Indiana Leather Adventure Duffel, $345,50, gentsupplyco.com

Kommentoi

  1. Ei voi olla noin halpa!

  2. Onpa kätsy. Jos olisi muita värejä niin voisin jopa harkita!

  3. Ihana!!! Ehkä myös hiukan käytännöllisempi kuin samantyyppinen kahden laukun setti, jonka hankin viime kesänä Italiasta, kaunis, mutta siinä on vaikeahko säilyttää järjestystä, kun osastoja on vain yksi. Etenkin isompi laukuista on hieman hankala. Mutta eikös sitä loppulomasta vain survo vaatteet ja tuliaiset kassiin hirveässä kiireessä….