hyvässä seurassa

Vooooi. Olipas The Cherry Blossom Girl ajattelevainen vapauttaessaan Chanel-veskansa sen luontaiseen ympäristöön. Tunnen syvää syyllisyyttä siitä, että omani on tällä hetkellä pölypussiinsa paketoituna vaatekaapin hyllyllä ja sen vieressä taitaa olla pari pahanhajuista seetripuupalikkaa. Täytyy korjata tilanne ja somistaa hylly helmillä, sametilla ja parfyymipulloilla. Sirot korkkarit minulta valitettavasti puuttuvat, mutta toivottavasti laukku leppyy ja rentoutuu hyllylle sijoiteltavilla silkkihuiveilla.

Sööteimmät kuvat laukuista, kengistä ja kauniista tavaroista, jotka olen hetkeen nähnyt. Varoitus: herättävät himoa ja kateutta.

(kuva The Cherry Blossom Girl, bongattu Ytligheter-blogista)

Kommentoi

  1. Mullon noista vaan toi Eiffel-torni;-)
    Just oli eilen blogissa kuvassa.

  2. ihania kuvia. nyt on kateutta ilmassa. mutta omistan sentään tuon chloén hajuveden ja pikkuisen eiffel tornin.

  3. violet, mullakin oli joskus lapsena tollainen.. Se löytyi patterin välistä kun muutimme uuteen kotiin. Missähän lie nykyään? Olisin halunnut moisen viime kesän Pariisin reissulta (en tiedä miksi), mutta ne kilistelevät ja ahdistelevat myyjät riepoivat niin paljon että päätin heidän antaa pitää torninsa ihan itsellään.

    anni, sullahan on siis hyvät saumat kerätä koko sarja :)