jos joku vielä haluaa…

Minimarket Wedge ZipperJjjjjep. Kenkiä, joiden perään pillitin yli puoli vuotta, on näköjään jälleen päätetty valmistaa myyntiin. Ei ole reilua! Kahlasin näiden vuoksi kaikki länsinaapurin käytetyn tavaran sivustot ja jopa soittelimme Minimarketille kenkien toivossa, mutta kaikki kengät olivat kuulemma myyty loppuun eikä lisää ollut tulossa.

Ostin korvikkeeksi kivat, ehkä jopa enemmän minun näköiset versiot kengistä, mutta näiden ”originaalien” näkeminen saa minut epätoivoiseksi ja pahalle mielelle. Omani ovat ehkä enemmän minua, mutta nämä vetskarilliset ovat minulle pakkomielle.

No, nyt niitä saisi, mutta jätän väliin… Elleivät nuo sitten päädy ihan huikeaan alennusmyyntiin kevään korvilla. Omat kiilani ovat suoraan sanottuna mitä melkoisen kamalat jalassa, eikä vaatekaappini kaipaa useampia pareja kenkiä, joita en uskalla laittaa jalkaani päivinä joina saatan joutua kävelemään. Klassisemmille, ajattomammille ja käyttökelpoisille pareille taasen olisi enemmän tarvetta.

Mutta silti kaivertaa – ja pahasti. Te, joiden kenkäkokoelmasta ei jo löydy kaunista mutta mahdotonta kenkäparia, hankkikaa omanne Garde-Robelta tai Minimarketin omasta nettikaupasta ja tehkää minut kateudesta vihreäksi.

Miten näistä pääsee yli? Olen oma-aloitteisesti toistaiseksi melkoisen tiukassa ostoslakossa, joten oman parin tilaaminen ei valitettavasti ole ratkaisu epätoivoon. Ehkä meitä ei vain oltu tarkoitettu yhteen…

Kommentoi

  1. Mä olin myös tilaamassa näitä mywardrobe.comista tänä vuonna kun viimeksi jätin ostamatta.. Sitten jotenkin jätin ne kauppaan kuitenkin, en oikeen osaa edes sanoa miksi koska itsekkin olen ollut näistä aikamoisen pakkomielteinen..
    En usko, että aleparia jää, taitavat tehdä kauppansa myös tänä vuonna aika pikaiseen tahtiin.. Mutta ne Minimarketit mitkä sulla jo on, on todellakin enemmän sua ja IHANAT!

  2. anna, kiitos tsemppauksesta. Kävin tänään ihan varmuuden vuoksi katsomassa, onko kenkiä vielä jäljellä omaa kokoa.. Olihan niitä. Miten tästä vieroittaudutaan? Anonyymit Kenkäfriikit, anyone?