perfection

Korres Wild Rose Lip Butter

Korresin sävytetty Wild Rose -huulirasva on taatusti paras kokeilemani värjätty huulirasva ikinä. Punien kanssa olen vähän huono, useat niistä tuntuvat huulilla kuivilta ja raskailta. Useat värilliset huulirasvat taasen ovat niin laihaa kamaa, että vaikka niissä pigmenttiä olisikin, ei rasva tai väri pysy huulilla paria minuuttia kauempaa.

Tämä purkki taasen on oikealla tavalla tömäkkää tavaraa – kosteuttavan tuntuista eikä se liu’u huulilta pois ennen kuin purkin korkkia on ehtinyt sulkemaan. Väri on täydellinen Lumikki-puna. Plussat ruusuntuoksusta!

Harmi vaan, kun olen toistaiseksi jäähyllä tämänkin huulivärin kanssa… Talvi teki tepposet ja suupielet rohtuivat pahemman kerran. Uskokaa tai älkää, mutta jos tähän kesää kaipaavaan suunseutuun alkaisi nyt lisäilemään väriä, näyttäisi tulos punottavien suupielten takia nyt siltä etten ole saanut pidettyä huulipunapuikkoa kurissa. Lienee parasta napsia niitä B-vitamiineja ja pitäytyä Bepanthenissa vielä pari päivää.

Huulirasvan kyytipojaksi tilasin Korresin version ruusuntuoksuisesta kasvorasvasta… Riskejä on otettava. Tämänkertainen voidehankinta oli edellistä onnistuneempi, tuoksu oli mieto ja parin käyttökerran jälkeen väittäisin pitäväni. Mukaan pakettiin eksyi Korresilta myös vanilja-luumu-suihkugeeliä, mukava tuoksu, mutta odotin ehkä tuhdimpaa ja riittoisampaa koostumusta. Nämä ovat ensimmäiset Korres-hankintani, eivätkä taida jäädä viimeisiksi. Vaikkeivät nämä ihan luonnonkosmetiikan tasolle taida yltääkään, on näissä käsittääkseni paljon vähemmän pahaa kuin monissa muissa vaihtoehdoissa. Brändäyksen hallitsevat nämä kreikkalaiset, paketit ovat kuvankauniita, hedelmistä ja kukista tehdyt tuotteet houkuttelevia. Kuten sanottu, mielummin sitä nättejä purkkeja katselee aamutoimiensa yhteydessä.

Korres Wild Rose Lip Butter, £6, lookfantastic.com – tätähän taitaa toki saada myös Stockalta ja Korresin omasta liikkeestä.

Kommentoi

  1. Ostin noin kolme viikkoa sitten Korresin jogurttivoidetta kasvoille ja olen ollut supertyytyväinen. Mieto tuoksu, joka häviää levityksen jälkeen ja iho on ollut paljon pehmeämpi kuin esimerkiksi tavallisia apteekin rasvoja käytettäessä. Siskoni osti samaa voidetta ja hyvin herkkäihoisena on ollut itsekin tyytyväinen. Seuraavaksi suunnitelmissa olisi hankkia Korresin puuteri, ja tuo huulirasvakin vaikuttaa kivalta… :)

  2. Olen todella huono ihminen käyttämään huulipunaa. Sävytetyistä huulirasvoista on yhtä huonoja kokemuksia kuin sulla Inke. Nyt pyörittelin Sokoksella Korresin lahjapakkausta, jossa ruusuntuoksuisen suihkugeelin ja muistaakseni vartalovoin lisäksi oli tuota huulirasvaa. Harmillista kyllä missään ei ollut testeriä, josta olisin voinut nuuhkia huulirasvan tuoksua. Onko tuo huulirasva kuinka voimakastuoksuista? Muut ruusu-tuotteet Korresilta vaikuttivat tuoksultaan melko miedolta – voiko tuosta päätellä, ettei huulirasvakaan tuoksu voimakkaasti? Kuitenkin huulirasva tulee niin lähelle nenää, ettei ole kovinkaan miellyttävää, jos se tuoksuu kovin voimakkaasti.

  3. Mari, Korresin ruusuvoide tuntuu hyvältä, olen alkanut käyttämään sitä myös päivisin ja tämä rasva ei jää kuplimaan ihon päälle! Jogurtti kyllä kiinnostaa myös.. Nam nam!

    Lotu, ei oo paha ruusuntuoksu… Se kasvovoidekin on mieto ja tuossa huulirasvassa tuoksua on vain aavistus. Ei siis mitään Weleda-tason ruusupuskaa näissä Korresin ruusujutuissa!

  4. Inke, hyvä tietää, ettei Korresin ruusutuotteet tuoksu Weledan tavoin :) Sain muuten viimein ostettua kovasti kehuttua Weledan mantelivoidetta. Reilun viikon käytön jälkeen olen valmis itsekin hehkuttamaan tuotetta. Mä en tunne siinä juuri mitään tuoksua, rasva on todella riittoisaa ja tekee iholle ihmeitä. Mulle tuo voide taitaa kesäaikaan olla liian paksua kasvoille, mutta nyt keskuslämmityskauden aikana se on suorastaan päivien pelastus.

  5. Lotu, kiitos vinkistä! Korresin ruusuvoide tuntuu toistaiseksi riittäneen, ja olen pystynyt sitä näin talviaikaan myös päivisin meikin alle levittelemään. Mutta sieltähän on tulossa paukkupakkaset.. Jos naama kuivuu, tiedän mitä metsästää. :)

  6. […] niihin blogimaailmassa. Meidän Pariisin Anna kehui Korresin sampoota, ja Issuesin Inke taas oli kokeillut Korresin huulivoita. Niinpä kiinnostukseni kasvoi, ja kun löysin Sokoksen alennustuotteiden pöydässä, jossa oli […]