hairdo

Hairdo

Mainitsin orastavasta tukkakriisistäni loppukesästä, eikä lopullista suuntaa ole vieläkään löytynyt. Uutta inspiraatiota löytyi kuitenkin 160 grams-nimisestä verkkojulkaisusta, josta vinkkasinkin alkuviikosta. Stylistinä toimi Gregor Makris ja valokuvaajana vuorostaan Ben Lamberty. Yhdessä he ovat ikuistaneet kymmenen klassista hiustyyliä 60-luvulta aina 90-luvulle asti.

Ylemmässä kuvassa näkyvät omat suosikkini, ja jos nämä osottautuvat liian aikaavieviksi aamurutiinien joukkoon, niin voin aina turvautua toiseen klassikkoon. Kyllä – alhaalla näkyvä hiustyyli on itselleni hyvin tuttu ylästeelta. Onko se tosiaan ansainnut klassikkomaineen? Itse pyrin unohtamaan.

Harido too

Kommentoi

  1. Ai kauhee tota alinta….’;-)

  2. toi Nick carter-fleda on niin kohta jokasen miespuolisen trendsetterin päässä. tällain jo ennustin pari päivää ennemmin kuin laitoit ton kuvan. Great minds think alike. (ehkä hieman päänahasta irti kuitenkin.)

  3. Niin tai tässä tapauksessa not so great minds ;) Uskon ja toivon, että oma keskijakaus jäi yläasteelle.. Olen toisaalta yllättänyt itseäni ennenkin.. huolestuttaa..