acne pop classics s/s 2010

Acne Pop Classics s/s 2010

Acnelta on tulossa ensi kesäksi ensimmäinen täysi mallisto hieman perusmallistoa edullisemmasta ja ehkä hieman rennommasta linjasta nimeltään Pop Classics. Ohessa muutamia netissä kiertäviä, tulitikkuaskin kokoisia maistiaisia ensi kevään tarjonnasta, olkaapas hyvät! Näyttää hyvältä, mutta eroavaisuudet viime kesän Acneen jäävät kieltämättä aika vähäisiksi.

Ja nyt kun tässä kerran tulevaisuudessa seikkaillaan, hehkutan bloggaavani junasta matkalla kohti Suomen keskiosia. Kombinaatiolla viisi vuotta vanha iBook ja tuore iPhone kaikin herkuin varustetulla datapaketilla pääsee nettiin… Ja sieltä pääsee myös pois, pyytämättä ja yllättäen, noin 5-10 minuutin välein. Yhteys on epävakaa, hermot menevät, kaikki on todella hidasta ja kadun syvästi, että raahasin koneen mukaan viikonloppureissulle. Junakin on myöhässä 20 minuuttia, johtuu todennäköisesti sekin minun etanavauhtisesta nettiliittymästä. Jos olisin koneen sijaan valinnut viihdykkeeksi muotilehden, olisin tämän epäergonomisen koneen ääressä pönottämisen sijaan lueskellut puolisen tuntia ja nukuskellut reilut pari tuntia.

Olipas tämä nyt futuristista ja oikein valtaisa teknologian riemuvoitto. Kiitos internet, Sonera, VR, Apple, ergonomisten istuinten suunnittelijat – veikkaan, että noin kolmenkymmenen vuoden päästä jo naurattaa.

(kuvat ja lisää Acnen Pop Classics s/s 2010 mallistoa: fashion156.com)

Kommentoi