vajaa

Acne: Rifle Boots, Familiar GlovesTyhmä tyttö hankki talveksi ohuenohuen villakangastakin vajaamittaisilla hihoilla. Monta talvea palvellut pari hyvin tavallisia mustia nahkahansikkaitani on ihme kyllä edelleen tallessa – varret ovat vain kovin lyhyet, jopa ihan normaaleiksi hansikkaiksi. Lyhyet hansikkaat yhdistettyinä lyhyisiin hihoihin – voittajaratkaisu! Kylläpä kelpaisi, jos hansikkaissa olisi vartta vaikka muille jakaa… Ei paukkuisi pakkanen ranteissa. Hermot saattaisivat tosin venyä ja paukkua pitkiä hanskanvarsia villapuseron päälle kiskoessa… Muistetaan vielä, että eihän noita varsia tosiaan saa hilattua ylös enää silloin, kun takki on jo päällä.

Haastavat hansikkaat saattaisivat estää heräteostoksia, kun mitään ei hanskat kädessä halua hipeltää. Eikä niitä voisi ottaa poiskaan, kun niiden uudelleen pukemista yrittäisi vältellä viimeiseen asti. Muitakin ongelmia saattaisi hanskoista aiheutua, kun otetaan esimerkiksi huomioon se, että kosketusnäytölliseen puhelimeen ei hanskat kädessä voi valitettavasti vastata. Muistetaan vielä se, että tällä nakkisormella on ongelmia kaivaa avaimia käsilaukusta ihan paljain käsinkin, hanskat kädessä jäisin todennäköisesti oven taakse. Onneksi nahkatumput kädessä varmaan edes tarkenisi jonkin aikaa.

Ja saappaat.. Noh, kaikki talvikenkäni ovat jostain syystä nilkkamittaisia. Fiksua, kun ottaa huomioon että seitsemästä viikonpäivästä vähintään viitenä päälläni on hame. Saappaat ovat tuntuneet vääriltä niistä vuosista saakka, kun saappaanvarren sisään piti tyylillisistä syistä änkeä farkut, mahtuivat tai eivät. Ehkä pikkuhiljaa voisin lähestyä saappaita uudelleen ja luottaa siihen, että ne eivät imaise kaikkia farkkujani sisäänsä vasten tahtoani. Ainakin näille saappaille olisin valmis antamaan mahdollisuuden.

Sitä paitsi nämä saappaat ja hansikkaat puhuvat keskenään jotenkin samaa kieltä. Olisihan se nyt mukavaa, jos kädet olisivat kyynärpäätä myöten varsitettu samalla kun saappaat suojelisivat koipia polvitaipeisiin saakka. Toinen vaihtoehto on toki hankkia talveksi jotain vähän käytännöllisempää päällepantavaa – jotain, joka ihan sellaisenaan suojaisi kylmältä ja Helsingin räntäsateilta. Hansikkaiden ja saappaiden tyylikkyyden ja hienostuneisuuden tasolle oikeasti käytännöllisillä ja mukavilla vaihtoehdoilla ei valitettavasti päästä, mutta vähemmällä turhamaisuudella saattaisi säästää aika monta nenäliinapakkausta ja Finrexin-pussia.

Palataanpas tähän asiaan pikapuolin.

Acne Rifle Boots, Familiar Gloves, creaturesofcomfort.us

Kommentoi

  1. Oon aivan varma, että näin teidät yhdellä keikalla oranssilla. Tai sit mä vain näin omiani..

  2. Nanna, nyt ovat tainneet olla kaksoisolennot asialla, Oranssilla emme ole olleet :)