raitoja vain

”We are obsessed with classic, timeless garments for everyday use.” Näillä sanoilla amerikkalainen C.H.C.M. Shop kiteyttää ideologiansa ja näillä sanoilla voisin myös kuvailla omaa ajatusmaailmaani tyyliasioissa. Täältä löytyy Drakesin huiveja, Mackintoshin takkeja sekä jokaisen itsensä kunnioittavan wannabe-merimiehen lempimerkkiä Saint Jamesia. Kaikki sellaisia merkkejä joita saa onneksi ihan Euroopastakin, tällä kertaa ei tarvitse lähteä kikkailemaan tullimaksujen kanssa. Drakesia ja Mackintoshia voi tilata suoraan heidän omista nettikaupoistaan, Saint Jamesia myydään esimerkiksi Helsingissä Kapteenskan Unioninkadun liikkeessä.

Saint james Binic II

Vaikka C.H.C.M.:stä löytyy paljonkin hienoja vaatteita ja asusteita, silmäni takertuivat taas niihin raidallisiin vaihtoehtoihin. Ylhäällä näkyvä neule olisi tervetullut lisäys vaatekaappiini, vaikka omistankin jo muutamia raidallisia yläosia. Täysin vastaavanlaista ei kuitenkaan tällä hetkellä valitettavasti löydy.

Saint James Socks

Ja sitten jotain niinkin eksoottista kuin raidalliset sukat. Noin 95% omistamastani sukista ovat enemmän tai vähemmän mustia, riippuen vähän kuinka monta pesukertaa on takana. Väriä sukkiini en erityisesti kaipaa, mutta muutamat tummansiniset tai harmaat sukkaparit kelpaisivat. Mikseivät myös tällaiset raidalliset sukat kelpaisi piristämään niitä kokomustia tai harmaita asukokonaisuuksiani, ainakin kuvassa harkittu raitayksityiskohta toimii!

Taidan tehdä neitsytmatkan Kapteenskan liikkeeseen vielä tällä viikolla. Jännittävää.

Saint James Binic II, 195$, chcmshop.com
Saint James Socks, 14$, chcmshop.com

Kommentoi

  1. oioi,kengistä pilkistävät raitasukat olisi tosiaan suloinen yksityiskohta : )

  2. keke, kiitos vinkistä. Katselin tuota Wood Woodin raitapaitaa jossain vaiheessa, mutta raidat ovat omasta mielestäni väärinpäin :)