surface to air + kings of leon

1234Kaikki vaatemerkit tekevät nykyään mallistoja yhdessä vierailevan suunnittelijan, artistin tai jonkinasteisen julkimon kanssa. Moni yhteistyösuunnitelma kuulostaa kiinnostavalta, mutta valitettavasti alkuperäinen idea ja valmis tuote eivät aina puhu samaa kieltä. Tuoreimpia esimerkkejä hieman pieleen menneistä kombinaatioista ovat omasta mielestäni Conversen ja The Clashin keväällä 2010 ilmestyvät kenkäyhteistyön hedelmät.

Onneksi joukkoon mahtuu myös onnistumisia, kuten esimerkiksi Surface To Airin ja Kings Of Leonin yhteinen mallisto. Nämä yhteistyössä väännetyt tekeleet tulevat myyntiin joulukuun alussa ja ainakin Kööpenhaminan Paristexas ottaa vastaan varauksia jo nyt. Tuleekohan näitä myyntiin myös Suomeen?

Koko mallisto on nähtävissä Paristexasin blogissa.

Kommentoi