Kommentoi

 1. Tuo mekko on ihana ja näytät tosi kauniilta ja tyylikkäältä :)

 2. Todellakin. Niin täydellinen mekko sinulle.

  Ihana!

 3. Erittäin tyylikäs kokonaisuus, jonka kruunaa tuo mahtava koru. Saako udella mistä koru on peräisin? ü

 4. Oijoijoi, siinä se mekko nyt on! Ihana! Tosi nätisti hihat laskeutuu hartioilta, eikä niitä ole istutettu turhan isoilla ”puhvihiharypyillä” ylös (käsittääkö kukaan edes, mitä tuolla edellisellä tarkoitan? :D ).

  Toi ei näytä yhtään liikaa miltään satuhahmoasulta, mikä on hyvin tärkeä vaatimus mun Pikku Myy -mekolta. Kun valmiiksi näytän lähinnä menninkäiseltä tai peikkolapselta, asu ei ihan liikaa saa tätä vaikutelmaa korostaa. Hitsi kun pääsisin sovittamaan tuota mekkoa jossain, jotta tietäisi, onko se edes malliltaan yhtään sopiva mulle.

 5. h, Vimps, novy, Lotu, KIITOS! Olen mekkoon ehkä jopa entistä tyytyväisempi näin ensimmäisen käyttökerran jälkeen… Mikäli mahdollista :)

  Lauantaina näitä oli Beamissa ja Helsinki10:ssä jäljellä, Beamissa koot 38 ja 40, Helsinki10:ssä 38.

  novy, unohdinkin mainita korun… Se on joskus 10-vuotiaana saamani lahja mummolta ja papalta, ”kultainen” vedettävä kaulakello joka ihme kyllä toimii edelleen :)

  Lotu, ton mekon malli on väljälinjainen ja hyvin ”helppo”… Veikkaan, että sopii enemmän tai vähemmän kaikille, pitää valita vaan koko jossa hartialinja osuu oikealle kohdalle.

 6. Ihana mekko! Ei yhtään Hemuli tai Punahilkka, vaan hyvällä tavalla Pikku Myy!

 7. kid, kiitos! Vaikka se nyt oli sittenkin Mymmeli, joka pukeutui mustiin :D

 8. Hei Lotu ja mahdolliset muut koltusta kiinnostuneet – tätä saa nyt netistä:

  http://www.scoutthestore.se/en/art/minimarket-dress-riding-hood.php

 9. Auts, nyt kyllä täytyy vakavasti harkita mekon tilaamista. Mitä enemmän näen kuvia mekosta, sitä haluttavammalta ja täydellisemmältä se vaikuttaa. Täytyy ruveta laskemaan, kuinka monen viikon puurodietti on luvassa, jos sijoitan rahat mekkoon nyt ;)