harmajainen

Surface To Air - Narrow Jacket

Noin viikko sitten olin vankasti sitä mieltä, että pidemmän malliset bleiserit eivät minulle sovi. Nyt olen melko varma, että tästä Surface To Airin harmaasta, villakankaisesta bleiseristä tulee vielä päähänpinttymä. Niin se mieli muuttuu.

Harmi, että jakku
a) maksaa paljon
b) ei taida olla saatavilla tai sovitettavissa Suomen rajojen sisäpuolella tai
c) ei varmaankaan edes sopisi minulle.

Jos en saa kuvan takkia, kuvan tytön tukkaa saatan hyvinkin vaatia torstain kampaajakäynnillä. Vaaleampana.

Mietitään sitäkin vielä. Olisiko otsis aivan liikaa rillien kanssa?

Surface To Air – Narrow Blazer, 375 €, surfacetoair.com

Kommentoi

  1. Auu, minäkin haluan tuollaisen harmaan bleiserin! Ja VARSINKIN nuo harmaat soljelliset kiilakorkonilkkurit… mutta kuvan tytön kaltainen tukka mulla melkein jo on, tosin tummempana ja lyhyempänä.

    Muuten, se NinaV:n vintagejakku oli mulle aivan täydellinen! Olen siitä edelleen aivan hillittömän onnellinen. Se sopii vaikka minkälaisten kokonaisuuksien kanssa; pitää laittaa jossain vaiheessa kuvia, kunhan ennättää ottaa.

  2. Vimps, meinasin mainita noista kengistä mutta jätin väliin… Ei passaa meinaan psyykata itseään rakastumaan taas yhdenlaisiin kiilakorkoihin, edelliset ovat kuitenkin olleet matkalla kotiin jo kohta puolitoista kuukautta :D

    Ja mainiota, että se jakku oli sulle ihan huippu! Mulla olikin fiilis, että se päätyy ihan oikeaan kotiin :) Hyvä, että jätin tämän väliin. Onneksi olkoon!

  3. Itselläni on otsis ja tummat, paksusankaiset lasit. Hyvältä näyttää silti!

  4. Jänistin :D Jätin otsisoption kuitenkin vielä harkintaan. Nyt iski kyllä silkka mukavuudenhalu… Rakastan lyhyttä tukkaa, mutta laiskoina lauantaiaamuina tukan haluaisi vain sitaista kiinni kauppareissua varten. Ei onnistu. Siihen kun vielä lisäisi littaan nukutun otsiksen, ei kämpästä olisi poistumista ilman tukan pesua ja laittoa… Mä näytän ihan herkkusieneltä tai skumppapullon korkilta, jos kiskaisen päähän suojabaskerin niin, että alta ei näy yhtään hiuksia :D