Kommentoi

 1. Kiitos rakkaat eilisestä ja kaikesta muustakin, nähdään pian maailmalla! Pitäkää huolta siihen saakka!

  K

 2. Upeat kuvat ja vaatteet, ja teillä on muuten tosi tyylikäs blogi jota on ilo seurata!

 3. Tyylikästä. Hienot kuvat indeed.

 4. Olette todella tyyikäs pari. Keep up the good work :)

 5. Todella mahtavat kuvat! En itse osaa tällaisia ottaa, vaikka järkkärin omistankin.

 6. Koko, tuskin maltamme odottaa. Keväällä? Ollaan yhteydessä.

  Kiitos Anne, Lore, Kaisa ja Anna :)
  Erityiskiitokset kuvien yllättävästä hienoudesta Samille, joka opetti meille miten Powershot G10:n salaman tehoja voi säätää… Mitäpä sitä nyt käyttöohjeita lukemaan, d’oh.

 7. Jan: Olen nyt parin vuoden speksaamisen jälkeen hankkimassa ekoja opening ceremonyja – desert bootit eka, sitten saddlet – niin pystyisitkö kertomaan noiden kokotaulukosta. Converse olisi loistava vertailukohde. Jenkki 7,5 on oma kokoni Consseissa.

 8. Jaakko: Oma jenkkikoko Consseissa on 9 ja Opening Ceremonyssa EU 42 on ollut oikea koko. Olisikohan 40 vai 41 sitten sinulle sopiva? Jos mahdollista, niin kannattaisi toki käydä sovittamassa jossain liikkeessä. Beamissä on ainakin ollut OC:n kenkiä myynnissä. Tres Biénin porukka auttaa myös mielellään, eli sinne vaan meiliä ja Conssit vertailukohteena, niin sieltä putkahtaa vastaus melko nopeasti. Itselleni vastaus tuli alle vuorokaudessa.

  Desert Boot oli minullekin ensimmäinen kenkäpari tältä merkiltä ja suosittelen lämpimästi. Ne ovat edelleen ahkerassa käytössä ja todella hyväkuntoiset, kumipohja kannattaa ehdottomasti käydä teettämässä. Se pidentää kenkien elinikää huomattavasti. Jos tulee jotain muuta, niin autan toki parhaani mukaan :)