seriously

Tim Gunn vs. Janne Kataja

Janne Kataja? Miksi aiheesta oikeasti perillä oleva Jani Toivola tuupattiin tv-juontajien hautuumaalle vetämään BB-Extraa? Suomiversiot suosikkiohjelmista nyt tuppaavat monesti olevan hieman tahattoman koomisia – amerikkalaistyylinen tuijottelu-kuiskailu-dramatiikka ei aina aivan istu suomalaisiin suihin. Mutta pitikö vetäistä sitten kunnolla vitsiksi? Eikö luotettu siihen, että vaatesuunnittelu voisi olla viihdyttävää ilman Katajan naamanvääntelyä ja hullunhauskaa hassuttelua?

No, lyödään viimeinen naula arkkuun sitten ensi viikolla. Onneksi Katajaa ei kuitenkaan kai Extran ulkopuolella nähdä venkoilemassa? Pisteet nyt kuitenkin suunnittelijoille, veikkaan, että täällä aikataulut rakentuvat tänä syksynä osin myös tämän ohjelman ympärille.

Muodin huipulle ensi torstaina Maikkarilla klo 20, pingviinitanssia Subilla klo 21.

Kommentoi

 1. En tunne ketään joka sietäisi Janne Katajaa, joten mikähän taho miestä lobbaa kaiken maailman ohjelmiin?!

 2. Veit sanat suustani. Eilinen extra oli ihan pohjanoteereus Janne Katajan osalta. Extrat taitaa jäädä kattomatta Katajan takia.

 3. Vain kaksi sanaa: Janne Kataja.

  Säästäkää minut tältä aaaaaaaaaaaaarghh!

 4. Vastakkainasettelu on ehkä vähän harhaanjohtaja. Timiä vastaava henkilö suomalaisessa versiossahan on Jaakko Selin, mielestäni ihan hyvä valinta. Aivan totta kyllä, että Jani ja Janne voisivat vaihtaa paikkaa näissä juontajanpesteissä.

 5. Hah, mietin ihan samaa, mitä Kataja tekee kyseisessä sarjassa!
  Päädyin siihen että sillä täytyy olla jonkinlainen sopimus, joka takaa tietyn määrän (extra)sarjoja vuodelle..;D

 6. Esa, Piksi, Vimps, ElinaK – we feel you.

  LauraL, Jaakko Seliniä vastaan meillä ei ole (toistaiseksi :D) mitään ja vastakkainasettelu oli harkitun kärjistetty. Tim Gunn on mielestämme nykytelevision loistavin hahmo, jonka hillitty charmi, ylikorrrekti käytös, sivistyssanojen viljely ja klassisen moitteeton pukeutuminen tarjoavat loistavan vastapainon Project Runwayn räiskyville ja övereille suunnittelijapersoonille. Jos formaatti tuodaan Suomeen, minusta on jännittävää että hillityn ja hallitun herrasmiehen tilalle sarjaan (olkoonkin sitten vain Extra-osiosta kyse) tuupataan pinkissä, huonosti istuvassa puvussa epätoivoisen kehäraakin roolia vetävä hassutteleva keravalainen.

 7. ”…pinkissä, huonosti istuvassa puvussa epätoivoisen kehäraakin roolia vetävä hassutteleva keravalainen.” HAHAHAHAHAHAHAAAAAHH!

  Mutta köh, asiaan. Se miten kuvailit Tim Gunnia, oli täydellistä: Gunn on juurikin kaikkea tuota. Ja siksi niin ihana. Oh, minä ra-kas-tan Tim Gunnia.

  Jaakko Selinin fäsönkomluunit jommassakummassa iltapäivälehdessä ovat muuten olleet ihan ok, toisinaan jopa hyviä. Oletteko lukeneet?

 8. Jouduin kääntämään kesken extran toiselle kanavalle, myötähäpeä ja ärsytys vei voiton. Alkuperäinen Muodin huipulle on kiistatta kaikkien aikojen lempiohjelmiani ja vaikka Suomessa ei koskaan samaan ylletä, niin eilinen vei kyllä pohjan koko ohjelmalta. No, ehkä on liian aikaista tuomita mutta Janne Katajaa epäsopivampaa valintaa on vaikea keksiä.

  Ja kyllä, Tim Gunn on helmi!

 9. Vimps, Tim Gunn = jumalhahmo. Oli pakko tuupata blogimme otsikkoonkin Tim-quote :D Jaakko Selinin kolumneja en juuri nyt muista lukeeneni, mutta uskon että hän tulee pärjäämään omassa pestissään hyvin.. Kun on kuitenkin rautainen ammattilainen, näin Suomen mittakaavassa.

  Heli, itsekin haluaisin tietää kenen idea se Katajan tuuppaaminen tuohon Extraan on ollut? Onko siellä nyt joku teeveeviihdepäissään oleva Maikkarin elähtänyt setä päättänyt toistaa menestyskaavaa ja laittaa sen ”muissakin nuoriso-ohjelmissa” esiintyneen ”hassunhauskan koko kansan suosikin” laajentamaan vähän tällaisen ”muotihumpuukin” katsojajoukkoa?

  Ihan kiva – varmasti pari ala-asteikäistä ja muutama vajaampi aikuinen nauravat kippurassa väsyneelle naamanvääntelylle. Veikkaan, että moni itse ohjelmasta kiinnostunut jättää Extrat väliin tai vaihtoehtoisesti tuijottaa niitä kärsien, myötähäpeän ja raivon tunteiden vallassa.

 10. Tim Gunn on jumala.

 11. Satuimpa jostain lehdestä lukemaan että Jani Toivola nimenomaa itse halusi bb-extraan, ei muodin huipulle. Ihmeellistä, eikö totta?

 12. Mun on vaan niin vaikeaa uskoa moista aidoksi, rehelliseksi mielipiteeksi ottaen huomioon Jani Toivolan olevan paitsi vaatealan yrittäjä, myös loistava pukeutuja. No mutta, mitäpä minä oikeasti mistään mitään tietäisin – mielummin vain katselisin Muodin huipulle -extraa vetämässä tyylikästä ja asiantuntevaa miesjuontajaa kuin.. no, jos sanoisin jotain, toistaisin vain itseäni. Ehkä seuraavalla tuotantokaudella.

 13. Ihmettelimme samaa ihan alan ammattilaistenkin kesken, kukaan ei keksinyt yhtään hyvää syytä miksi ihmeessä tällainen valinta! Miksei Kataja ja Jani Toivola vaan voisi vaihtaa paikkaa, heh.
  Janne Kataja, mies joka ei suostu syömään muuta kuin lihapullia vai mitä makaroonilaatikkoa/lasten annoksia se nyt oli ja jonka muotitieto todellakin rajoittuu varmaankin siihen Batistiniin, MITÄH!? En keksi mitään muuta perustelua hänen valitsemiselleen, kuin että kelleen muulle joko aikataulut tms ei sopinut. Ei kukaan voinut EHDOTTAA Janne Katajaa. Vai voisiko? Huh. Aiheuttaa sen verran otsasuonen tykytystä että parempi jättää aihe (ja extrat) tähän. :D

 14. Olen täysin samaa mieltä, en voi ymmärtää mitä Kataja tekee kyseisessä ohjelmassa. Huomautan (pilkusta kovasti tykkäävänä) vielä että Katajahan on Riihimäeltä, ei Keravalta ja mikä on, jos mahdollista, vielä ankeampi paikka :D

 15. anna, tekisi kohta mieli ottaa Subiin yhteyttä ja kysyä taustoja kummastuttaville juontajavalinnoille.. Onkohan tässä vaan käynyt joku klassinen moka – johonkin viralliseen tiedotteeseen on kirjoittajalla mennyt vahingossa Janit ja Jannet sekaisin? :D

  Katri, oops… No, poteitou – potaatou. :)