taikasauva

Vichy Laboratoires - Oligo 25 Yeux

Tätä viilentävää silmänympärysvoidetta voin suositella lämpimästi. Vichy Laboratoiresin Oligo 25 Yeux -silmänympärysstick tekee sen, minkä lupaa. Hyvin levätynkin yön jälkeen silmien alla kummittelevat mystiset pussukat ja aamumörön tummat silmänaluset häivyttyvät hienosti tämän taikasauvan sivalluksesta.

Puikkoon pakatun silmänympärysvoiteen käyttö on helppoa, kuin huulirasvaa levittelisi silmänalusille. Iholle jäänyt jälki imeytyy nopeasti ilman lisähieromisia tai -taputteluja. Voide viilentää hieman, omaani säilytän varmuuden vuoksi jääkaapissa. Tällä kuvittelen lisääväni voiteen tehoa vielä entisestään – kylmää se ainakin on! Sen koostumus on kevyt ja kostea, eikä tämä rasva hiivi päivän eikä yön aikana silmiin. Siitäkin on nimittäin kokemusta…

Mikään joukkotuhoase ryppyjenvastaiseen sotaan tämä raikas puikko tuskin on, mutta sopii vallan mainiosti silmänympärysvoiteen käyttöä aloittelevalle. Itse olen ollut rangaistavan laiska silmänympärysvoiteen käyttäjä, mutta nyt lupaan skarpata. Olen ollut ehkä hieman skeptinen – mikä oikeastaan erottaa nämä täsmätuotteet suuremmissa purkeissa myytävistä voiteista? Toivon, että pääsisin kuitenkin parinkymmenen vuoden päästä kiittämään itseäni litrahinnaltaan järkyttäviin pikkuvoiteisiin sijoittamisesta.

Vichy Laboratoires Oligo 25 Yeux -silmänympärysvoidepuikko, n. 17 €, apteekeista

Kommentoi

 1. Hei,
  häpeä tunnustaa, mutta ikinä en ole silmänympärysvoidetta ostanut saati käyttänyt, ellei jotain nuoruuden kokeiluja bodyshopin e-vitaminivoiteella lasketa. Nyt päätin ryhdistäytyä ja osti tuon patukan. Se vaikuttaa tosi mainiolta ja miellyttävältä, tosin kunnioitattavassa 39 v ja 11 kk iässä en enää odota miltään voiteilta ihmeitä.

  Nyt kysyisinkin, onko sulla kokemusta vichyn voiteista muuten? Etsiskelen uutta päivä- ja yövoidetta ja niiden ulkomuoto miellyttää silmää. Ihotyypistä jne kaikki tietysti riippuu, mutta silti kokemukset kiinnostaa.

 2. Suosittelen Dr.Hauchkan silmänympärysvoidetta! paras ja myrkytön!

 3. Moi,

  Mulla ei ole toistaiseksi kokemusta muista Vichyn voiteista, ellei lasketa joskus lehden välissä tullutta Normaderm-rasvan näytettä. Se olisi saattanut olla ihan pätevää kamaa, mutta sen ihohuokosia pienentävä vaikutus ei – yllättäen – ihan kertakokeilusta vielä näkynyt mun kasvoilla.

  Siskopuoli tosin vannoo Vichyn rasvojen nimeen ja käyttää talvisin pintakuivan ihon pelastamiseen tömäkkää Nutrilogie 1 -voidetta, iholle hellempinä vuodenaikoina Oligo 25 -sarjan vihreää voidetta. Hinnat eivät ole mitenkään älyttömät ja pakkauksetkaan eivät juuri kalpene kalliimpien vaihtoehtojen rinnalla.

 4. Poikayställäni on sama Vichyn silmänympäryspuikko, ja muutaman lainankerran perusteella olen todennut puikkokonseptin paljon toimivammaksi tavallisella rasvalla sähläämisen. Uskon puikon myös venyttävän vähemmän silmänympärysihoa. Hieno tuote.

 5. Vichyn puikko on toisaalta aikuiselle tosi kevyt ja yleensä suosittelen asiakkaille talveksi (tai yöksi) jotain muuta, esim. Widmerin voidetta. Itse käytän Cliniquen All About Eyesiä.

 6. Yöksi olen minäkin vielä ainakin toistaiseksi käyttänyt Kiehls’in Creamy Eye Treatment with Avocado -silmänympärysvoidetta. Pariisin liikkeestä laittoivat huulirasvaostoksen kylkiäisiksi kaksi viiden millin (!) näytepussia – tyhjensin ne pikkupurkkiin ja olen käytellyt yöaikaan jo muutaman kuukauden ajan.

  En tiedä, onko juuri tuo Kiehls’in silmänympärysvoide sellainen, mitä lähtisin hamstraamaan nettikaupoista lisää, mutta enköhän ”varmuuden vuoksi” hommaa jonkun toisen, Vichyn puikkoa rasvaisemman silmänympärysvoiteen yökäyttöä varten. Puikko poistakoot aamuturvotuksen, mutta yöksi laitan jotain jonka odotan mm. estävän kaikki ikääntymisen merkit :D

 7. Lainaan 14.8.2009 Lilou’s Crush -blogiin (http://lilouscrush.blogspot.com) kirjoittamaani kommenttia:

  ”Olen menestyksekkäästi käyttänyt ja kaikille kiinnostuneille mainostanut YSL:n Contour Expert Eyes (Lifting and Anti-puffiness Eye Care) -silmänympärysvoidetta (noin 53 euroa). Se todella toimii!

  Olen käyttänyt kyseistä silmänympärysvoidetta ainakin kolme viimeistä vuotta, eikä tarvetta vaihtaa toistaiseksi ole. Ilmeryppyjä ei ole käyttöaikana mielestäni ilmestynyt silmien alle, ja kaiken lisäksi voide poistaa parissa minuutissa mahdollisen turvotuksen alaluomista, jos sitä aamulla on.

  Täytän kohta 33 vuotta [nyt jo sen 33 vee!], ja olen käyttänyt silmänympärysvoidetta 26-vuotiaasta, aluksi Clinique All About Eyes -voidetta. Se ei mielestäni vaikuttanut mitenkään silmänympärysihoon eikä edes turvotukseen.

  Suosittelen testaamaan YSL:n voidetta, se on riittoisaakin ja taatusti hintansa väärtiä!

  Muussa ihonputsauksessa ja hoidossa olen vuosia luottanut Biothermiin, mutta vaihdoin loppukesästä Dermalogicaan. Toistaiseksi talvisin pintakuiva ja kesäisin pintarasvainen (erittäin hyvä sana kuvaamaan sitä tilaa!) sekaihoni on selkeästi tykännyt Dermalogicasta.”

 8. ^ Myyty! Laitetaan kokeilujonoon, olit sen verran vakuuttava.

 9. Kiva! Kerro sitten kokemuksistasi. Uskon, että et pety.