lahjapaketissa

Fifth Avenue Shoe Repair - Tied Jacket

Yllättävä rusettivillitykseni jatkukoon. Tämä Fifth Avenue Shoe Repairin viime kauden mallistoon kuuluva takki on sanalla kuvaillen täydellinen. Pelkistetty ja asiallinen edestä, mutta selän jättirusetti varastaa varmasti shown ja tekee vaikutuksen. Uskomattoman söpö, mutta ainakin mustana sopivan särmikäs. Ei paljon asusteita kaipaa…

Parasta? Se on alessa FASR:in nettikaupassa, hintaa takille jäisi noin sataviisikymppiä. Ikävää? Oma kokoni taitaa olla loppuunmyyty, väljän takin idea menee hukkaan ja vaikutelma on teltta, jos takki ei istu hartioista kuten sen pitäisi. Elämä ehkä jatkuu myös ilman tätä takkia eteisen naulakossa, mutta olisin tarttunut tilaisuuteen mikäli kokoani olisi ollut jäljellä.

(kuvat Fifth Avenue Shoe Repair)

Kommentoi

  1. Haa, kirjoitit sanoiksi juuri sen, mitä olen mielessäni ajatellut tuota takkia FASR:in sivulla kuolatessani. Takki aiheuttaa vakavia ”pakko saada”-oireita, tosin tuo kokoasia myös vähän mietityttää. Oma kokoni on S-M, ja voi olla että takki on joko sopiva tai sitten juuri inhottavalla tavalla hiukan liian iso. Ehkä uskaltaisi riskeerata?

    Bloginne on ihana ja piristävä! Aina tulee hyvä mieli näitä juttuja lukiessa. Kiitos siitä!

  2. Takki todella ON jumalainen. Mullakin on jonkun verran M-kokoista kampetta kaapeissa, mutta tuota M-kokoa aloimme epäilemään sellaiseksi reilummaksi kun alkoi miettimään tuota kokoskaalaa.. Takista on olleet koot XXS (!), XS, S, M, ja L – M olisi tuolloin toiseksi isoin? En uskalla itse klikata tuota ostoskoriin, jos tuo kokoskaala antaa osviittaa näiden M-tulkinnasta takkien kohdalla.

    Ja kiitos todella paljon, kiva jos kelpaa! :)

  3. Hihii, harkitsin itse tuohon sortumista viime viikolla. Pysyin lujana. En ostanut. Vähän kirpaisi.