wake me up before you go-go

Acne Wham New

Acnen Wham-villapaitamekkotunikaminkälien on oltava maailman paras villapaita. Se menee syksyllä sukkisten kanssa, sydäntalvella se toimii farkkujen kanssa. Alle voi paukkupakkasilla tunkea pitkähihaisen trikoopaidan, mutta parhaalta neule kyllä näyttää kun alla on vain toppi mahdolliselta villakutitukselta suojaamassa. Paidan mukana tuleva kaulahuivi toimii sitä paitsi myös ranteenlämmittäjänä – sen sisään voi tunkea kädet, huivin päädyt ovat kuin hihat ja niissä on lisäksi pienet aukot peukaloille. Jos tätä innostuu kokeilemaan, vinkkinä mainittakoon että huivin ei kannata olla käärittynä kovin moneen kertaan kaulan ympärille. Se vähän kuristi.

Hommasin viime syksynä kuvassa olevan harmaan sävyisen Whamin, silloin myynnissä ollut malli oli vielä helmasta tasapitkä. Kun löysin saman neuleen uuden, takaa pidemmän mallin mustana, en voinut aikailla – harmaa on tainnut olla talvisten kuukausieni tuki ja turva ja päätynyt päälle useamman kerran viikossa. Nyt luvassa siis väri-ilottelua issues-tyyliin; kokeillaan myös mustaa.

Kuvan neule on kashmiria, varmasti jumalainen mutta luonnollisesti myös ihan järkyttävän hintainen. Omat sataprosenttista, laadukasta villaa olevat paitani olen hankkinut Gaudetesta ja Beamista.

(kuva Acne)

Kommentoi

 1. Aivan ihana!! Nyt harmittaa etten kuitenkaan katsonut Beamin valikoimaa tarpeeksi tarkkaan eilen siellä käydessäni :(. Ja ettei liike ole auki tänään :(. Muistatko mitä villainen versio maksaa…?

 2. No, ajattele positiivisesti – kun liike on tänään kiinni, ei paitaasi pääse sieltä kukaan muu sinulta varastamaan :) Siellä oli paitaa jäljellä torstaina vielä ainakin vaaleanharmaana (vaaleampi kuin kuvan harmaa), mustaakin saattoi vielä olla. Hintaa villaversiolla taisi olla 165 euroa. Omani saa luvan pitää minua tänään lämpimänä Suvilahdessa – Flow’n yöt ovat olleet pirullisen kylmiä…

  /hon

 3. Löysin tänne parasaikavuodesta-blogin kautta ja ihastuin heti. Mainio blogi ja nousi heti seurattavien blogien listalle! :)
  Pieni vieno pyyntö minulla tosin olisi. Kun teitä on täällä kaksi kirjoittajaa, niin niihin kirjoutuksiin, jossa käsitellään selvästi joko miehen tai naisen pukeutumista, voisi saada jo otsikkoon erottelun. Vaikka tuo han/hon jo otsikkoriville, tai joku muu juttu, millä kirjoitukset erottaisi toisistaan. Toki tämä on teidän blogi ja teette sen sisältöön liittyvät ratkaisut, mutta minun mielestäni tämä vain helpottaisi lukemista ja asian omaksumista, kun voisi jo ensilauseesta lähtien adaptoitua jomman kumman sukupuolen vaatetukseen.

 4. Moi Kaisa, kiitos kaunis ja tervetuloa :)

  Sulla on kyllä pointti tuossa; kun aloiteltiin blogia, ajattelimme että eiköhän ihmiset näistä selvän saa ilman suurempaa kirjoittajan korostamista. Mutta näin se mieli muuttuu.. Olemme jo välillä itsekin hieman sekaisin jutuistamme. Jonkinlaista muutosta asiaan on tulossa pikapuoliin, toivottavasti sen myötä tulisi sitten myös kaipaamaasi selvyyttä. Laitetaan vaikka kaksi eri kirjoittajaprofiilia pystyyn ja käytetään niitä.

  Nythän siis voi jo selata naisten tai miesten jutut klikkailemalla oikealla olevista kategorioista joko hon tai han, ei ehkä ihan sama juttu mutta josko se auttaisi ensihätään :)

  /hon + han

 5. Asiaan palatakseni; neuletta saa nyt siis villaisena myös Acnen nettikaupasta, siltä varalta että Helsingin loistavat liikkeet olisivat sattuneet jo omansa pois myymään. Sitä paitsi se on kalliimpi netissä ja lisäksi vielä postikulut päälle.

  /hon

 6. hon, kiitos vinkistä. en ole villapaitaa hoksannut, vaikka acnen verkkokauppaa luvattoman useasti koluankin. must have. paita peittäköön stressistä levähtäneet lanteeni, heh. ja vasta sitten lenkille. ;-)

 7. Spots, mitä oon sun tyyliäsi seurannut niin uskon paidan sopivan myös sulle kuin nyrkki silmään. Raportoihan sitten, mitä se maksaa siellä teillä Tukholmassa – teen aktiivista hintaseurantaa odotellessani kuumeisesti kuun vaihteessa tapahtuvaa Stokiksen keikkaa :)

  (Ja kuumeisesti muuten myös ihan kirjaimellisesti – pieni jälkitauti vissiin Flow’n antimia.)

  / hon

 8. heh, mä tilasin sen verkkokaupasta eilen. lienee kotona jo huomenna. kiitos, kiitos vielä vinkistä! :-) täällä paita maksaa 1 300 kruunua, olisko se kutakuinkin 120 euron tuntumassa…? käsittämätön juttu, että mikäli verkkokauppaan kirjautuu ruotsin puolelta, hinta on edukkaampi kuin suomalaisin tunnuksin. aikas epistä, sanon mä. mutta hei, tervetuloa tukholmaan!

 9. Täällä kaupassa hinta oli 165 euroa. Acnen eurohintainen verkkokauppa on kyllä kautta linjan kalliimpi kuin liikkeiden hinnoittelu.. Mutta hyvä vaan, josko se auttaisi pitämään näitä Helsingin helmiä hengissä! Epistä, kieltämättä – mutta onpahan hyvä syy vierailla siellä teillä päin vähän useammin ;)

 10. […] on jo kaksi hieman samankaltaista viritystä – Acnen Wham-neuleiden mukana tuleviin huiveihinhan voi tunkea kätensä sisään, mutta huivin päät ovat vain hihat […]

 11. […] tänä syksynä olla jotain enemmän kuin pelkkä suorakaiteen tai neliön muotoinen pötkylä. Hihahuivin ymmärrän, tumppuhuivissakin on ainakin hyvä idea, käytännöllisyydestä en menisi […]

 12. […] villaa syksyyni. Ylemmän kuvan neulemekon näkeminen sai minut melkein jo kaivamaan rakkaat Wham-neuleeni vaatehuoneen ylähyllyltä, en enää osaa kuvitella viileiden kelien pukeutumista ilman noita […]