purkkarit a-no-no

Purjehduskengät eivät ole koskaan tuntuneet omilta, enkä ole laittanut sellaisia jalkaan enää sen jälkeen kun äidin sananvalta pukeutumiseeni päättyi. Tänä vuonna olen seurannut purkkareitten uutta tulemista lähinnä pelonsekaisin tuntein ja vannonut, että niihin en tule sortumaan. Nyt on kuitenkin kiperät paikat, sillä amerikkalainen Band Of Outsiders on onnistunut yhdistämään ns. chukka-bootsit ja purjehduskengät melko onnistuneesti.
Band Of Outsiders Chukka Boot

Hienot, vähäeleiset ja juuri sopivasti otettuja vaikutteita purjehduskengistä. Eivätkä nämä tuo ihan kaikista perinteisimpiä seilauskenkiä Sebagoja mieleen, eiväthän? Mikä parasta, kengissä on kumipohja. Ne kun kestäisivät Suomen syksyä ja sateita paremmin kuin nahkapohjaiset kengät, joita olen viime aikoina itselleni onnistunut haalimaan.

(kuva Trés Bien Shop)

Kommentoi

  1. Eivät nuo tuo purkkareita kuin etäisesti mieleen. Mielestäni vanha idea on raikastettu hienosti ja tehty siitä uudenlainen kokonaisuus. Oikein suositeltavat kengät :)

  2. Juurikin näin, saapi nähdä tulenko tästä rohkaistuneena tilaamaan ne itselleni jossain vaiheessa :)

    / han