the sartorialist diy

The Sartorialist: On the Street......Black & White, Milano

Kun näin Sartorialistissa tämän kuvan, koin pienimuotoisen valaistumisen. Hametta ja kauluspaitaa siis voi käyttää yhdessä, vaikka aikomuksena ei ole työskennellä iltaa keskivertoa korkeatasoisemmassa ravintolassa asiakaspalvelun parissa? Ja siis vielä mustaa hametta ja valkoista paitaa? Kaikenlaista. Ja hyvältä näyttää, sekin vielä.

Alla pientä leikkiä oman vaatekaapin tavaroilla kyseisen lookin inspiroimana. Laukku puuttuu kuvasta, mutta niin puuttuu myös kaapistani tällä hetkellä – rakas veska on ollut Englannissa tehtaalla parantelemassa itseään jo kesäkuun lopulta saakka. Siitä lisää, kun hän saapuu taas kotiin.

Päivän vaateleikki Sartorialistin inspiroimana

Kauluspaita Comme des Garçons Black
Aurinkolasit Ray-Ban Wayfarer
Hame Filippa K
Ballerinat French Sole

(kuva The Sartorialist)

Kommentoi

  1. Kokeiltu täälläkin ,tosin aivan erilaisilla kengillä kun muuten tämän ikäiselle tulee helposti rouvaolo..

    http://piilomaja.blogspot.com/2009/08/kuninkaan-luona.html