päämaja avotakassa

Kotikuvia vuosien varrella kaipailleille tiedoksi: nyt niitä saa! Avotakan syyskuun numerosta löytyy niin jonkinmoista sisustusfilosofiaa kuin kuviin päätyneitä palasia kodistamme, vieläpä yhdeksän (!) sivun verran.

Mukavaa oli saada koti ikuistettua kuviin, vaikka ei tällaista elämänmittaista asumisprojektia koskaan kai valmiiksi voikaan kutsua. Jääpähän muisto yhdestä vaiheesta – ja vieläpä sen lehden sivuille, jota lapsuudenkodeissakin on aina hartaudella luettu!

Syyskuun numero taitaa olla kaupoissa aina tuonne 12.10. saakka, kipinkapin siis kauppaan tai kioskille kurkistelemaan.

Kiitos suuresta kunniasta, Avotakka – sekä superhyvästä jutusta ja kivasta kokemuksesta, jutun toimittaneet, kuvanneet ja stailanneet Riikka, Suvi ja Emilia!

 

Kommentoi

  1. Hei! Kaunis ja hyvin suunniteltu koti teillä. Lehden myötä kiinnostuin tulemaan tänne bloginkin puolelle. :) Erityisen kiinnostavilta näyttävät nuo cd-hyllyt, lähinnä mitä merkkiä ja mallia? Meillä muutto edessä ja cd-säilytys mietityttää. Niitä on kertynyt melkoinen määrä mutta vanhat telineet eivät miellytä enää silmää. Seinälle nostaminen myös vapauttaisi lattiatilaa. Nuo hyllyt ovat kuin juuri cd:ille tehdyt! Ja siis tie vaikka olisivatkin. :D

  2. Moikka ja kiitos kauniista sanoistasi! CD-hyllyt ovat ihan Stringin Pocket-hyllyjä (http://www.finnishdesignshop.fi/sailytys-seinahyllyt-string-pocket-hylly-valkoinen-p-4738.html), mitoitukseltaan kerrassaan täydellisiä cd-levyille. Enemmän niissä tätä nykyä näkee koriste-esineitä kuin cd-levyjä, mutta mitoitus antaisi kyllä ymmärtää että tässä on suunnittelijalla ollut myös levyjä säilytettävänä :) Onnea uuteen tulevaan kotiin!