pac-man-bag

Laukut eivät ole herättäneet meikäläisessä lähiaikoina suurempia tunteita oikein suuntaan eikä toiseen. Helpotus sinänsä: kyllä on muoti-ihmisen elo hetkellisesti varsin kepeää, kun ei tarvitse kärvistellä tuskissaan himoiten esinettä, jota ei saa mistään eikä siihen olisi kyllä oikein varaakaan. It-laukku: been there, done that, never again (…say never).

Jonkinasteista pulssinkohoamista olen kuitenkin havainnut aina törmätessäni tähän Mansur Gavrielin pyöreään tulokkaaseen. Tui-tui, tervetuloa vaan tänne käsipuoleeni!

Mansur Gavriel Circle Bag

Muuuuuutta hei, Mansur ja Gavriel, miten tämä tällainen kassi avataan silleen lennosta?

Tunnustettakoon, että muitakaan laukkuja ei ole tullut valittua varsinaisesti käytettävyys edellä, mutta tämän yksilön kanssa saattaisi päästä pulssi kohoamaan vähän muutoinkin kuin sievän ulkonäön aiheuttamana.

Itseni osaan kyllä kuvitella kaivelemaan lompakkoa tämän syövereistä ruuhkaisen ruokakaupan jonossa. Siellä sitten kyykkyasennossa tasapainottelisin sitä puoliavonaista ja venkoilevaa (mutta siis TODELLA FASHION!) salkkuani jossain kainalon ja polven välimaastossa ja arvuuttelisin, kumpi levähtää pitkin lattiaa ensin: minä vai käsveska. (Tai miksi edes valita – molemmat saadaan varmasti kumoon kerrallakin!)

Keräilyharvinaisuuskaunotar vai tavaroita holtittomasti ympäriinsä oksenteleva Pac-Man? Taidanpa tietää vastauksen, mutta kuuntelenko? HA! No, naurat sitten, jos näet.

Mansur Gavriel Circle Bag, $1,095, openingceremony.com

Kommentoi

  1. Peukku Pac-Man -laukulle! Meillä on purjehduksessa slogan: Fun first, safety second. (huom! VITSI) Tän kohdalla vois todeta: Fashion first, practicality second? :)

  2. Katri, I like your thinking! :D