nou nuohooja

Näin pari kuukautta Black Fridayn jälkeen joudun toteamaan, etteivät shoppailuni menneet tällä kertaa aivan nappiin. Margaret Howellin puku – tai puvun tapainen – kävi kääntymässä meillä jopa kahteen otteeseen. Ensimmäinen, sivuilla annettujen mittojen mukaan tarkoin valitsemani M-kokoinen versio lähti takaisin laatikkoonsa sekunneissa, koska se oli ylläni aivan järkyttävän iso. Jopa niin suuri, etten osannut sanoa siitä oikein juuta enkä jaata, joten päätin vaihtaa puvun suosiolla kokoa pienempään.

No, pienempi se toinen koko oli, mutta silti mallia pussukka. Ja arvatkaapa vain, miltä näyttää väljälinjainen puvunkaltainen kun kangas on topakkaa kuin markiisi konsanaan?

Arvelisin, että mustavalkoelokuvien nuohoojat olisivat olleet lookistani innoissaan. (No offence, nykynuohoojat.)

Muistiin seuraavaa yritystä varten:
– löysempi istuvuus, kepeämpi kangas
– tuhdimpi kangas – hivenen istuvampi leikkaus. (Mutta pystyyköhän siinä sitten enää istumaan?)

Siitäkin huolimatta, että Engineered Garmentsin kanssa nettitilaukseni ovat menneet lähtökohtaisesti aina pieleen, olen hieman korvamerkkaillut seuraavaa mustaa pikkutakkiani merkin valikoimista. Jännä sitten nähdä, mitä tästä mahtaakaan seurata… Onpahan ainakin gearit kunnossa, kun pitää kesällä rassata mökin savupiippua.

Engineered Garments, 395 €, endclothing.com

Kommentoi