eve lom

Eve Lomin putsari on yksi internetin hypetetyimpiä – ja tyyriimpiä, sillä siitä oikean kokoisesta purkista saa pulittaa sata euroa. Sanomattakin selvää, että kosmetiikkanörttinä tällainen järjettömyys luonnollisesti kiinnostaa äärettömästi, joskaan ei näemmä tarpeeksi jotta olisin toistaiseksi haksahtanut moiseen.

No okei: tunnustettakoon kuitenkin, että tovi sitten nappasin Sephorasta mukaan muistaakseni siedettävästi hinnoitellun pikkupakkauksen merkin aamupuhdistusainettaSitä muuten on edelleen jäljellä, aamuisin kun ei oikein ole ollut aikaa hellästy pyöritellen hieroskella voidemaista balmia kasvoille useiden minuuttien ajan. (Eve Lom parka, sydärin saisi kun näkisi, millaisella riuhtomisella aamuni alkavat.)

Nyt kun syntejä alettiin tunnustamaan, täytynee siis vielä kertoa, että osani tästä merkin taiasta saadakseni menin kuitenkin kosmetiikkavarantoja täydennellessäni tilaamaan vielä merkin huulivoiteenkin. Satoja erilaisia huulirasvoja elämässäni kokeilleena täytynee jälleen todeta sen oikean etsinnän jatkuvan edelleen. Eipä tosin suurempaa vikaa tässäkään kokelaassa: kyllähän tällä huulensa rasvaa – kunnes ne rasvaa sitten kohta taas uudelleen. Mutta ei, kokeilemani perusteella en vielä ole täysin vakuuttunut siitä, että sarjasta löytyisi yksi maailman paras, kuten väittävät.

Kaksi asiaa kiinnostaa:

1. Onko joku kokeillut tuota Voguenkin maailman parhaaksi putsariksi tituleeraamaa puhdistusainetta? Kertokaa! Pitääkö munkin?
2. Miksi, oi miksi, nämä turkasen purkit tuntuvat kiinnostavan minua päivä päivältä yhä enemmän?

Eve Lom Kiss Mix, 20 €, net-a-porter.com
Lasinaluset Stilleben

Kommentoi