lauluja marraskuulle

Marraskuu on aina yhtä vaikea kuukausi. Jotenkin sen aina unohtaa, että miten ankea se oikeasti onkaan. Ikuinen harmaus ja pimeys ei tunnu ikinä loppuvan. Heräät aamulla töihin, on pimeää, ja kun tulet töistä, on yhtä pimeää. Tämä pimeys vaikuttaa niin pukeutumiseen (kuten Jan sanoi tekstissään) kuin myös kuuntelemani musiikkiin. Tai noh, jos nyt ollaan ihan rehellisiä niin kuuntelen synkistelyä lähes aina, olipa sitten aurinkoinen 30-asteinen päivä tai +1 ja sadetta. Sama pätee myös vaatteisiin. Musta on ollut lohtuväri jo pitkään.

Tein teille lukijoille musiikillisen selviytymisoppaan marraskuulle Spotifyn välityksellä. Laitoin soittolistaan niin uusia musiikkilöytöjä kuin minun suosikkikappaleita, joista saa voimaa. En voi tehdä yhtäkään folk-, indie- tms. soittolistaa ilman etteikö siinä olisi maailman parasta singer-songwriteria, Bill Callahania.

Löydät soittolistani täältä.Valokuva: Central Park, NY, 2015
Kuvasarjasta: Jossain Muualla Kuin Kotona
Kuvaaja: M. Foster

Kommentoi