lumoissa

Julia Holter

Mietin pitkään, että mistä tai kenestä tekisin ensimmäisen juttuni issues-blogiin. Päätin tehdä sen artistista, jonka lumoissa olen ollut jo pitkään.

Julia Holter on yksi tämän hetken mielenkiintoisimpia artisteja. Tämä heleä-ääninen artisti, joka juuri julkaisi yhden tämän vuoden parhaimmista levyistä (Have You In My Wilderness), yhdistää musiikissaan niin klassista, folkia, kokeellista musiikkia kuin poppia luoden täydellisen äänimaailman. Kuvittele vaikkapa Arthur Russellin, Nick Draken ja Beach Housen musiikit yhdistettynä, niin saat pienen kuvan siitä, miltä Julia Holter kuulostaa.

Julian ääni on niin huikea, että se saa kuuntelijan täysin pauloihinsa. Ainakin minut sai. Sanokaa minun sanoneen: tämä artisti tulee hurmaamaan ihmiset ensi vuonna Flow’n Blue Tentissä.

Julia Holter tuo kauneutta ja valoa synkkiin syyspäiviin, joihin niitä ehdottomasti tarvitaan. Kuuntele Have You In My Wilderness Spotifysta – tai aloita tutustuminen vaikkapa (sopivasti levynkin ekasta) biisistä Feel you.

Jos Julia hurmasi sinutkin, niin voit nähdä hänet esiintymässä su 1.11. Tavastialla.

(Ai kuka täällä näitä vinkkejä oikein jakelee? No Mathias!)

Kommentoi