rafie


92283052_o1Kiitos Instagram, kun pidätte minut kartalla japanilaisista tyyleistä! Yksi ehdottomista suosikeistani on vaatekauppa Rafien tili, missä meno on todella tyylikästä ja pehmeän pelkistettyä. Mieluustihan tuossa upeita pellavavaatteita pursuilevassa seesteisyyden mekassa menisi joskus myös käymään, mutta harmillisesti verkkosivuista ei ymmärrä sitä vertaa, että saisi puodin sijainnista selvää edes kaupungin tarkkuudella. Mysteerin selviämiseen saakka on lienee selvittävä pellavahousuitta.

EASY BAKER denim, 14 000円, rafie.shop-pro.jp / @rafie311

Kommentoi

  1. Se on Niigatassa!
    http://rafie.shop-pro.jp/?mode=f1
    Klikkaa About ja tulee kartta.

    Olen käynyt kerran Japanissa ja olen vieläkin vähän sekaisin niistä kaikista ihanista kaupoista, joissa on juuri tämän tyylisiä vaatteita…ja kadulla monilla ihmisillä niin ihania tyylejä…siis juuri tällaista mitä Rafiekin edustaa.