tee se itse -t

http://www.asketsthlm.com/

En ole koskaan oikein ymmärtänyt, miksi ihmiset pitävät farkkuja ja t-paitaa helpoimpana mahdollisena asuna. Mitään kun ei ole tuskaisempaa löytää täydellisesti istuvana, oikean pituisena, oikeasta matskusta valmistettuna, oikean värisenä ja vieläpä omassa koossaan kuin farkkuja tai t-paitaa. Mutta metsästys jatkukoon – vielä joskus pääsen minäkin maistamaan sitä täydellisen t-paidan ja imartelevien farkkujen yhdistelmän huumaa.

Vastoin kaikkia todennäköisyyksiä kaapistani löytyy tällä hetkellä jopa kaksi paria kovasti mieluisia farkkuja, mutta t-paitani ovat edelleen vähän sinnepäin joko matskultaan tai istuvuudeltaan (ja muutama huutaa bingoa kyllä molempien väittämien kohdalla). Näitäkin yksilöitä on metsästetty vaivalla kummallisten materiaalien, outojen kaula-aukkojen ja turhien printtien joukosta, mutta kaipaamaani en vielä ole onnistunut löytämään. Parhaat paidoistani ovat Janilta perittyjä (lue: näpistettyjä): miesten puolelta löytyy sitä kaipaamaani napakkaa puuvillaa, mutta helmaa riittäisi torsolleni 5-10 senttiä vähemmänkin.

Naapurimaan nerot ovat keksineet jotain joka voisi tarjota ratkaisun pulmaani: t-paitapuoti, joka myy yhtä pyöreäkaula-aukkoista teepparia neljässä värissä ja viidessätoista eri koossa. Paidoista voi säädellä niin pituutta kuin leveyttäkin mieleisekseen: kokokirjain valitaan väliltä XS-XL ja helman mitta lyhyen, normaalin ja pitkän väliltä. Oman koon määrittelyn tueksi sivustolla on tietysti mittaus- sekä valintaohjeistus.

Paidat valmistetaan Portugalissa 100% egyptiläisestä puuvillasta, jonka luvataan olevan laadukasta, kestävää ja pehmeää. Paita tosin esitellään sivustolla vain miehen yllä, mutta eiköhän viidestätoista vaihtoehdosta löydy sopivia myös väljää ja napakkaa klassikkoteepaitaa etsivälle naiselle. Onhan se tähän mennessä paras paitanikin miesten mallistosta – toivoa siis on.

Kaikesta kustomoinnista huolimatta hintaa t-paidalla on vain 30 € ja suht tujakat 13 euron postikulutkin nollaantuvat, jos paitoja innostuu tilaamaan yli satasella. Ei siis muuta kuin mittanauhaa etsimään ja teeppakimppatilausta vetämään, vai mitä?

asketsthlm.com

Kommentoi