ta-taa

Tata Harper Regenerating Cleanser & Hydrating Flower Essence

Tiedätkös tunteen, kun kulautat kurkustasi ensimmäisen hörpyn vain minuutteja sitten puristetusta vihermehusta? Sormia ja varpaita kihelmöi, iho tuntuu hohkaavan valoa ja verisuonissa virtaa elinvoimaa? Hienoa! Sitten pääsetkin heti jyvälle päivän puheenaiheesta, sillä Tata Harperin tuotteet ovat mielestäni kosmetiikkamaailman vastine vihermehuille.

Kuullessani luonnonkosmetiikkasarjan saapuneen myyntiin kotimaiseen verkkokauppaan, olin riemuissani: merkki oli minulle jo entuudestaan tuttu kauneusraamattuni Into the Glossin it-girl -haastisten kylppärinkaappikurkisteluista. Niistä kaikkein mielenkiintoisimmista kaapeista tuntuu nimittäin aina löytyvän purkillinen Tataa, vaikkei kyseisiä kylppärinkaappeja muutoin olisikaan luonnonkosmetiikalla lastattu.

Ilokseni sain Naturelle.fi:ltä testiin Tata Harperin Regenerating Cleanser -putsarin sekä Hydrating Floral Essence -kasvosuihkeen. Tarkkasilmäisimmät ehkä huomaavatkin kuvaan päätyneen kasvovesipullon olevan tyhjä ja niinpä on oikeastaan jo tuo putsarikin: ravistelin pohjalta löytyneet viimeiset millit tasaisesti purtilon seinämille, jottei totuus paljastuisi. Näitä on kuulkaas ainakin testattu – ja huolella!

Tämän huolellisen perehtymisen jälkeen todettakoon, että it-girlit tietävät, mistä puhuvat ja että Tata on todella ansainnut neliösenttimetrinsä näistä maailman kadehdituimmista kylppärinkaapeista.

Regenerating Cleanser -puhdistusvoide vie meikkien lisäksi pois kuollutta ihosolukkoa, sillä se sisältää minipieniä aprikoosinkivirakeita. Lisäksi pulloon on päätynyt mustapäitä häätäviä granaattiomenan entsyymejä, punoitusta poistavaa pajunkuoriuutetta sekä punaista savea, joka detoxaa. Tuotteen tuoksu tukee sen raaka-ainelistalla kerrottua tarinaa: se on hedelmäinen ja jumalainen. Yleensä kammoksun putsareita, jotka eivät vaahtoa valtoimenaan, mutta tässäpä tehtiin poikkeus sääntöön: myös runsaat voiteet näemmä kelpaavat minulle. (Voi jopa olla, että jatkossa halajan lähinnä runsaita puhdistusvoiteita.)

Kasvosuihkekoukustani olen tainnut kertoa jo pariinkin otteeseen, mutta Hydrating Floral Essence taitaa olla testaamistani se elinvoimaisin. Vaikka pullossa onkin kasvoille suihkutettavaa nestettä, olisi väärin puhua tuotteesta vain kasvovetenä – tämä on nestemäinen kosteusvoide. Tuotetta voisi toki myös sumutella meikin päälle, mutta siihen käyttöön riittää mielestäni vähempikin. Tästä supertiivisteestä haluaa pumpata kaikki tehot irti eikä silloin kaipailla mitään turhia pakkeleita väliin.

Tatan tuotteet eivät harmikseni ole niitä kaikkein edullisimpia, mutta eivätpä toisaalta ole tuotteetkaan millään tapaa tavanomaisia. Eiköhän tule kylppärin kaapistani löytymään jatkossakin Tataa: kasvot kiittävät eikä Julia Restoin Roitfeldin leikkiminenkään tunnu lainkaan niin epätoivoiselta, kun on sentään samiskaapit.

Tata Harper Regenerating Cleanser, 69 € + Hydrating Floral Essence, 62 €, naturelle.fi
Tuotteet saatu testiin Naturelle.fi:ltä.

Kommentoi

  1. Minun kaapistani löytyy Tatan öljyputsari, joka on kyllä kuivaihoisen unelmatuote! Hintakin on mielestäni aiempaan Patykan (ihanaan!) trioon nähden ok, kun tuotteita tarvitsee vain sen yhden. Olen testannut myös Regenerating-naamiota, joka on kyllä hyvä mutta herkälle iholle ehkä turhan voimakas. Joten yhdyn kyllä sanoihisi näiden toimivuudesta!

  2. Öljyputsari! Oliskohan siinä mulle talveksi toveria? Tataa pitää kyllä testailla enemmänkin.. :)

  3. […] eivät ole kyllä pelkkiä kasvovesiä. Kuten Issues-blogin Inke tituleerasi viikonloppuna Tata Harperin kasvovettä nestemäiseksi kosteusvoiteeksi, voi Amalasta sanoa samaa. Sarjan kasvovedet ovat nestemäisiä hoitotiivisteitä. Itselläni […]