hey buddy!


buddy, german shepherd

buddy, german shepherd
Nuorempana olin Vansin Slip-Onsien ylin ystävä – muistelen omistaneeni niitä ainakin shakkiruudullisina, kokomustina sekä -valkoisina, kankaisina ja nahkaisina. Näin jälkeenpäin ajateltuna tämä kuulostaa jokseenkin järjettömältä, jalkaani kyseinen malli ei nimittäin istu oikeastaan laisinkaan. Muistan yhä elävästi tunteen, kuinka jalkapohjiin ja kantapäihin rupesi sattumaan, mikäli kengillä tuli kävelleeksi edes hieman pidemmän matkan.

Lienee siis sanomattakin selvää, etten liiemmin innostunut, kun Inke vinkkasi minulle THE MEN:issä myynnissä olevista Buddyn mokkaisista slipareista. Au, never again. Reilu kuukausi sitten poikkesin kuitenkin liikkeessä ja päädyin ulkonäkönsä vietteleminä sovittamaan näitä varsin hyvännäköisiä potentiaalisia kantapäänkiduttajia.

Mutta kehitys on näemmä kehittynyt, sillä nämä slip-onithan tuntuivatkin jalassa mukavilta – pehmoisilta ja joustavilta. Toivotaan, ettei ensivaikutelma pääse pettämään, läksin nimittäin kaupasta kengät mukanani. Toivottavasti kesä 2015 ei jää mieleen kantapääkivuista.

Buddy -slip-onit, My o My THE MEN

Kommentoi