nyrkkirautanaamio

May Lindstrom Skin "The Problem Solver"The Problem Solver – jopas on kasvonaamiolla kova nimi! Minua naurattaa, koska yhdistän sen mielessäni nyrkkirautaan, jota olen samalla termillä kuullut nimitettävän*.

Väkivaltaisen runtelun ja rusikoinnin sijaan tämä May Lindstromin mutanaamio ystävällisesti kehottaa epäpuhtauksia ja muuta naamaikävää vaihtamaan maisemaa – ja vähän äkkiä sittenkin. Pehmeällä piparkakun tuoksullaan hämäävä kasvonaamio on nimittäin kovaa kamaa ja vähintäänkin nimensä arvoinen.

Jauheesta pienellä vesitilkalla naamiotahnaksi jalostettava tuote vihjailee tehostaan jo sekoitusvaiheessa. Sehän kuplii ja sihisee! Kasvoilla tuote ei sentään enää porise vaan hieman lämmittää ja kihelmöi, mutta rauhoittavalla ja jokseenkin vakuuttavalla tavalla. Tästä saakin sitten nautiskella kasvonaamion kuivumisen eli noin kolmen vartin ajan – ongelmien ratkaisuun kannattaa siis varata aikaa.

Mutanaamion pois pesemisen jälkeen joudut mitä todennäköisemmin putsailemaan mutaroiskeita myös peilistäsi ennen kuin pääset ihailemaan hämmästyttävää lopputulosta: tasaisen väristä, näpyistä ja röhelöistä rauhoittunutta ja elävän tuntuista ihoa. Silti kaiken vaivan ja ajan väärti – naamioiden naamio.

May Lindstrom Skin ”The Problem Solver”, 77 €, naturelle.fi

(* = Ja tästäpäs muistuikin mieleeni entinen työkaverini Sami, joka kutsui kerran sorkkarautaa ”kioskin avaimeksi”. Näin, tulipahan viimein tilaisuus kertoa tämä hauska juttu jollekin, harvemmin kun tulee tätä nykyä mahdollisuuksia sorkkarautavitsejä spontaanisti heitellä.)

Kommentoi

  1. Sorkkarauta naurattaa, tuote himottaa!