meteliä butteroista

Buttero

Puolentoista kuukauden odottelun jälkeen Butteroni ovat viimein täällä. Suurin yllätys oli, ettei ensituntuma ollutkaan aivan niin tennarimainen kuin olin odottanut. Butterot tuntuvat jalassa oikeilta nahkakengiltä ja toisin kuin tennarit yleensä, voin uskoa näiden vain paranevan käytössä. Nahka on paksua ja laadukasta, lesti sopii jalalleni täydellisesti ja tykkään todella paljon kenkien napakkuudesta, joka kieltämättä luo melko ylellisen tuntuman.

Pikku miinus siitä, että nämä jalassa ei varsinaisesti onnistu kulkemaan huomiota herättämättä. Uudenkankeista kengistäni lähtee vielä nimittäin maailmanennätystason nirskunta ja narina, kaikilla mahdollisilla alustoilla. No, kelpaahan näitä esitellä…

Kommentoi

  1. Butteroissa on tosiaan varsin ”kenkämäinen” tuntuma esimerkiksi Common Projectsiin verrattuna.

    Narinan osalta on todettava, että ääni ei tule pohjasta vaan päällisestä. Itseltäni löytyy muutama pari Butteroita, joissa narina on kuitenkin helpottanut aikaa myöten. Tämän nopeuttamiseksi nahkaa voi pehmittää jollakin värjäämättömällä kenkävoiteella.

  2. Muutamat kenkäsi myynneistä ostaneena ja Butteroita harkinneena kiinnostaa tietää, mitä kokoa poposi ovat.

  3. Hei Henkka, Butteroni ovat kokoa pienemmät kuin yleensä eli kokoa 41. Toivottavasti osuvat sullakin kohdalleen!

  4. Kiitos vinkistä, P, pahin nitinä on onneksi jäänyt ekojen kilometrien varrelle :)