puusilmän antishoppailut

Samsøe Φ Samsøe "Austin High"

Käväisin mennäviikonloppuna Tukholmassa. Siellä en juuri kaupoissa luuhannut, mutta piipahdin kuitenkin pikaisesti niin Aplacen liikkeessä kuin heidän osastollaan Pub-tavaratalossakin.

Emmää löydä mitään, ei täällä oo mitään, no nyt ei vaan natsaa, säästyypähän rahat.

Kummasti heidän verkkosivuiltaan kuitenkin löytyy kaikenlaista katsastamisen arvoista – kuten nyt esimerkiksi nämä kivat, rei’itetyt nahkaespadrillokset, jotka taitaisivat täyttää toiveeni ”sellaisista rennoista, mutta kuitenkin jollain tavalla sisäsiisteistä kesäkengistä”.

Toisaalta: jos ainoa kuva minusta Tukholmassa on tällainen, ei juurikaan tarvitse arvuutella, miten se kenkäpari ei sattunut osumaan näköpiiriin. Shoppailukierros taisi kun taisikin sujua vuoroin karttaa suuntavaistottomana luurista tuijottaen, vuoroin maraton-Janin väliaikatietoja seuraten. Taisinpa tarvita näitä tietoja kesämuotia enemmän.

(Pakottavin tarve minulla oli kuitenkin suurelle, kultaiselle ananakselle, jollaisen ostin seuraavana päivänä. I kid you not.)

Mutta mainio puoti muuten tuo Aplace, jollei ole aikaa kiertää koko kaupunkia, mutta haluaa tehdä napakan täsmäiskun skandinaavimuodin nykytilan ytimeen. Onnistuu takuuvarmasti, jos vain muistaa pitää silmänsä auki.

Samsøe Φ Samsøe ”Austin High”, 100 €, aplace.com

Kommentoi

  1. Noita kenkiä löytyy myös Nellystä, niin ei tarvitse Tukholmaan asti lähteä http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/kengät/arkikengät/samse-samse-803/austin-high-3337-803568-14/

  2. Voi kiitos x, mutta omaa kokoani ei tuolla enää valitettavasti ollut jäljellä :( Noh, kai mullekin vielä kesäkengät löytyy! :)

  3. Oih, sä ostit ananaksen. Itsekin kuolailin sitä netistä, mut unohdin käydä Tukholman visiitillä poimimassa omaksi.

  4. Heidi, ei muutako ananasta postiin vaan! :) Oon nauranu tälle lähes päivittäin sen hankittuani, joten haukkunee hintansa!