meikkimetsästäjän avuksi

Findation.com

Mikäli linjoilla roikkuu kaltaisiani kosmetiikkafriikkejä, jotka haluavat kokeilla seuraavaksi juuri sitä meikkivoidetta, jota ei Suomesta vielä saa, pyytäisin huomiotanne hetkiseksi! Internet-keijukaiset nimittäin johdattivat minut Findation-palvelun pariin, jonka nokkelasta nimestä voivat näppärät jo palvelun jujun päätelläkin. Findation finds you a foundation!

Parasta apua oikeanvärisen meikkivoiteen valintaan saa tietysti ammattitaitoiselta meikkaaja-kosmetiikkamyyjältä, joka etsii edustamansa merkin valikoimasta ihotyypillesi sopivimman tuotteen ja siitä parhaan mahdollisen värin.

Mutta jos nyt ehdottomasti haluaisi testata sitä kotimaamme valikoimista uupuvaa superhypetettyä kulttituotetta eikä mitään reissujakaan satu olemaan tiedossa, on tämä palvelu varsin varteenotettava apulainen etsintöihin. Ainakin ideatasolla!

Findation.com

 

Mitenkäs tämä meikkigoogle sitten toimii? Kurkkaa meikkipussissasi lymyilevien, passeleiksi kokemiesi tuotteiden nimet sekä niiden sävykoodit ja syötä ne palveluun. Käyttäjätilin luomalla tiedot jäävät jemmaan palveluun, joten muistinsa syövereitä ei tarvitse kaivella ihan joka kerta. Mitä useampia matcheja syötät, sitä parempia tuloksia saat.

Palvelu skannaa syöttämiesi tuotteiden perusteella vastaavia sävyjä muilta merkeiltä. Puhtaasti fiilispohjalta meikkimasiina ei suosituksiaan heittele, vaan ne lasketaan reippaasti yli hilseeni menevällä algoritmillä, joka pohjautuu yli 690 000 meikkivoiteen käyttäjän kertomuksiin. (..Tai jotain. No mutta, melko vakuuttavaa.)

Että onnea vaan, Jan –  jatkossa olisi sitten tiedossa pikkusta vaille spesifimpiä tuliaistoiveita!

findation.com

Kommentoi