läskiliina

FatClothOn mahtavaa nähdä, kuinka paljon Suomessa tapahtuu tällä hetkellä miesten vaaterintamalla. Kekseliäitä, mielenkiintoisia sekä yhtä juttua hyvin ja kunnianhimoisesti tekeviä tahoja nousee esiin säännöllisin väliajoin – ihan jo viimeisen puolen vuoden aikana olemme tainneet nähdä ainakin Nouxin herrojen tulkinnan lapikkaista sekä Bonhomien täydelliseen kauluspaitaan tähdänneen projektin.

Hieman edellämainittuja pidempään on porskuttanut sekä hauska että hyödyllinen FatCloth, jonka juttuna ovat taskuliinat. Eikä siinä vielä kaikki, kuten TV-Shopissa sanottaisiin – liinalla on nimittäin muitakin funktioita kuin kantajansa komistaminen. FatClothien materiaali on konepestävää mikrokuitua, joka taipuu niin taskuun kuin vaikkapa silmälasienkin puhdistamiseenkin. Rillipäänä arvostan!

Viimeksi mainittuun pääsin tänään tekemään lähempääkin tuttavuutta, sain nimittäin kunnian valita itselleni mieluisan liinan ystävänpäivälahjaksi FatClothin väeltä. Päädyin loppujen lopuksi malliin Musashi Red, valinnanvaraakin nimittäin oli.

Suurkiitokset, tämä on kyllä hieno! (Ja silmälaseistakin näkee jälleen läpi.)

FatCloth-liinat 20-29 € / kpl, thefatcloth.com

Kommentoi