la la la

2014 pitäisi laittaa pennosia sukanvarteen. Niin niin, jokainen uusi vuosihan aloitetaan erinäisin kurilupauksin, mutta tällä kertaa ei oikein kannattaisi lipsua lupauksistaan – muutoin eräissä ensi syksyn juhlissa saattaa tulla juhlijoille nälkä ja jano, josko olisi juhlapaikkaakaan.

Mutta hei, kerta kiellon päälle.

31.12.2013 siinä iltayhdeksän kieppeillä, parin kuplivan lasillisen jälkeen koin tarvetta tarttua hetkeen. Vielä ehti, sinne vanhan vuoden syntilistan jatkoksi.

 Lanvin-tohvelit net-a-porter.comin aleista.

Kommentoi

  1. Joo, kyllä ne ovat täydelliset. Kerrassaan täydelliset. Kiitä onneasi, että meikäläisen jalka on noihin liian iso. Muuten saattaisi käydä niin, että kengät olisivat salaperäisesti kadonneet jonnekin. Vähän niinkuin Carrien Manolot babyshowereilla :)

  2. Katja, luuletko, että olisin uskaltanut edes ostaa jos meillä olisi samankokoinen jalka? ;) Mut oijoi, on ne kyllä hienot ja mieluisat!

  3. Oletteko menossa naimisiin? Saammeko lukea häävalmisteluista täällä? :)
    Anteeksi, jos liian henkilökohtainen kysymys, mutta kun vihjaisit…

  4. utelias, 10 points :) Ehkä, jotain ainakin – ihan kaikkea ei viitsi etukäteen tänne laittaa, ettei itsellä ja juhlavierailla ole sit juhlapäivänä sellainen fiilis että täähän on nähty jo, hahaa. Jälkikäteen sitten viimeistään!

  5. Ei alemyynneissä shoppailu ole syntistä! Siinähän vaan säästää.