black indy

Alden x Leffot Indy BootAlden x Leffot Indy BootAlden x Leffot Indy BootHaaveiltuani Indy Bootseista vuosikaupalla, innostuin lopulta sellaiset ostamaan reilu kolme vuotta sitten. Kengät ovat paitsi lunastaneet myös ylittäneet kaikki niihin kohdistamani odotukset. Ne ovat olleet todella ahkerassa käytössä, mutta ovat yhä tiptop-kunnossa. Ja koska olen viihtynyt niissä niin hyvin, olen myös ruvennut harkitsemaan toisen parin hankkimista.

Nähtyäni tämän Leffotin kanssa tehdyn yhteistyövirityksen, alkoi harmittaa, ettei kyseinen kenkä ole tilattavissa Pohjois-Amerikan rajojen ulkopuolelle. Musta väri toimii tässä kengässä erinomaisesti ja Leffotin kaverit ovat vieläpä fiksanneet Aldenin klassikkokengän ainoan heikon kohdan. Kyllä – liukkailla keleillä haasteita aiheuttava tasapohja on vaihdettu kommandoksi!

Alden x Leffot, 540 $, leffot.com

Kommentoi

  1. click for info

    black indy | issues