juhlaviikot

Samuji, Frans SweaterSamuji, Tela ShirtSamuji, Dalek TrousersSamuji, Rover & Tee ShirtSuomalaiset, myös miesten pukeutumiseen panostavat vaatemerkit ovat olleet valitettavan vähissä, mutta viime aikoina tilanne on alkanut kohentua. Viikon sisään on lähistöltä kantautunut miestenvaateuutisia siihen malliin, että tässähän meinaa tulla uutisoijalla hoppu!

Ensimmäisenä tiedotusvuoron saa ehdottomasti Samuji. Epäilen, ettei merkki enää kaipaa virallista esittelyä issuesin puolella – etteköhän te tämän blogin miespuoliset lukijatkin ole jo merkin kanssa tutuksi tulleet…

Itse olen odottanut ja toivonut heiltä miesten mallistoa heti merkin julkistuksesta lähtien ja tänään se päivä on vihdoinkin koittanut. Merkin ensimmäinen miehille suunnattu mallisto Men’s Capsule Collection löytyy nyt heidän verkkokaupastaan ja kappas vaan – hyvältä näyttää. Konstailematonta, klassisen tyylikästä, taattua Samu-Jussia. Ei auta kuin lähteä tutustumaan, makutuomariakaan ei tarvinne liiemmin mukaan maanitella.

Men’s Capsule Collection, Samuji.com

Kommentoi