auta supertaifuunin uhreja

Mietimme ainakin kymmentä erilaista kärkeä, joilla voisimme korostaa tämän asian suuruutta, tärkeyttä, karmivuutta ja kiireellisyyttä. Mikään ei kelvannut, tällaisen äärellä on sanaton. 

Auta supertaifuunin uhreja

Supertaifuuni Haiyan sai aikaan pahaa jälkeä. Pahinta tuhoa se sai aikaan Filippiineillä, jossa kuolonuhrien määrän arvioidaan nousevan yli 10 000:n. Lisäksi yli 600 000 filippiiniläistä on joutunut kodittomaksi ja avun tarpeessa on jopa 4 miljoonaa lasta.

Apuamme tarvitaan. Osallistu Punaisen Ristin katastrofikeräykseen.

 

Osallistu Punaisen Ristin supertaifuunikeräykseen.

Tee lahjoituksesi Punaisen Ristin katastrofirahastoon verkkopankkimaksulla tai luottokortilla:

http://www.lahjoituslipas.fi/punainenristi/bloggaajiensupertaifuunikerays2/lahjoita/

Voit lahjoittaa myös soittamalla tai tekstiviestillä:
Soita 0600-122 20 (20,28 € + ppm)
Lähetä tekstiviesti SPR numeroon 16499 (15 €)

+ Laita sana kiertämään: Voit myös auttaa levittämällä sanaa Punaisen Ristin keräyksestä. Kerro seuraajillesi keräyksestä esimerkiksi blogissasi, sivustollasi, uutiskirjeessäsi, sähköpostisi allekirjoituksessa, Facebook-profiilissasi jne. Valmiin keräyskampanjamateriaalin voit hakea osoitteesta www.kampanjasivu.fi/supertaifuunikerays

***
Läksimme mukaan bloggaajien supertaifuunikeräykseen, jonka tavoitteena on kerätä bloggaajien ja muiden sosiaalisen median aktiivikäyttäjien voimin kasaan 100 000 euroa katastrofin uhrien auttamiseksi. Tervetuloa mukaan.

Kommentoi

  1. […] suoritus! Kiitos kaikille lahjoittajille ja myös mukaan lähteneille bloggaajille: Nelliina, Issues, Tuttifrutti Magazine, True Life, Raw Design, No Home Without You ja Parasta ekämässä -blogi. […]