talvipörriäinen

COS Curled wool jumper

Kyllähän tämä villapaita blogin puolella jo vilahtikin, mutta mielestäni se ansaitsee kyllä ihan oman lukunsa. Hieman villinä korttina mukaan lähtenyt neule on muodostunut syksyn ehdottomaksi ykkössuosikiksi, jonka on hieman omienkin odotusteni vastaisesti voinut pukea osaksi oikeastaan jokaista asua.

Laatikkomainen, väljälinjainen, lyhythelmainen ja vajaahihainen pörröneule on sujahtanut niin lämmikkeeksi mekkojen päälle kuin kauluspaitojen kaveriksikin. Ei ole löytynyt myöskään hametta, jonka kanssa tämä ei toimisi. Jokaisen vaatteen kanssa tämä tuntuu olevan parhaimmillaan – myös niiden, jotka ovat jääneet vähemmälle käytölle koska eivät toimi aivan kaiken kanssa.

Kaikkine ominaisuuksineen pörröpaita on kerrassaan mahdoton yhtälö: siis vaate, joka on mielenkiintoinen mutta superhelposti yhdisteltävissä?! Lämmin muttei tukala? Lohdullinen ja mukava, muttei kuitenkaan mikään ilmiselvä turvaryijy? Massiivinen ja muhkea, muttei tee kantajastaan Michelin-miestä, koska mitoitus on sopivan kinttana?

Eikä siinä vielä kaikki: materiaali on sataprosenttista villaa, hintaa inan alle kuusikymppiä.

Oli oikeasti todella lähellä, etten ostanut tänään toista samanlaista. Todennäköisestihän ne toimisivat myös päällekkäin puettuna, nämä kun tuntuvat pystyvän kaikkeen..

COS Curled wool jumper, 59 €, cosstores.com

Kommentoi

  1. […] Pörröpaita COS Hame Monki Kengät Mark McNairy […]