järjen ääni

Viime torstaina, klo 21.15:

”Tarvisin kyllä jotkut kivat mustat nilkkurit, korolliset.. Sellaiset siistit ja fiksut, jotka menis niinku kaiken kans ja kävisivät oikeastaan joka paikkaan..”

Samana torstaina, klo 21:35:

”KARVAISET. SINISET. TASAPOHJAISET. JOOOOOOOO!”

You Must Create Heeled Zip Boots

Näillä sitten, siistinä ja sivistyneenä talven edustustilaisuuksissa. Moro!

You Must Create Heeled Zip Boot, £245, youmustcreate.com

Kommentoi

  1. melko lehtevää…

  2. VauVau! Sanoisin, että Whyredin Coroline-nilkkurit vastaavat kyllä aikas hyvin tuota kuvailemaasi tarvetta. Aivan äärettömän mukavat jalassa ja ovat jo pelastaneet paljonkin; muun muassa kuljettaneet turvallisesti ja vakaasti läpi hurjan lumimyrskyn :) Ja minä en siis voi käyttää minkäänlaisia yli 8 cm korkoja.

  3. stellagee, lehtevää! <3

    Susie, hui kun näyttää korkealta tuo korko! Mä olen niin vieraantunut! Mut hienot kyllä :)

  4. Ulkonäkö pettää :) En olisi varmaan itsekään ikänä kuunaan uskaltanut tilata moisia netistä, mutta onneksi löytyivät tuosta Sfääristä, jossa myyjän kannustamana kopistelin ympäriinsä hyvän tovin ennen ostopäätöstä. Todella jalkaystävällinen malli – jopa minun murtuneille ja leikellyille varpailleni!