kuulumisia mäkitreenien maailmasta

Heimotreeneissä 31. heinäkuuta 2013 © adidas Heimotreeneissä 31. heinäkuuta 2013 © adidas Heimotreeneissä 31. heinäkuuta 2013 © adidas

Pari kuukautta aiempaa ahkeraa juoksentelua takana – ja vielä riittää intoa! Parasta adidas Heimossa on mahtavan seuran lisäksi ollut monipuolinen juoksuohjelma, jonka avulla rakkaus juoksemiseen on noussut seuraavalla tasolle. Aikaisemmin lenkkeilyharrastukseni tarkoitti, että kävin lenkillä kerran tai pari viikossa, juoksin aina samoja reittejä ja aina samaan tahtiin. Melko yksitoikkoista puuhaa siis.. Heimon ansiosta homma on nyt toisin ja toivottavasti tällaisena pysyisi vielä yhteisen rutistuksemme jälkeenkin.

Coachimme Joonaksen laatima juoksuohjelma kannustaa kyllä liikkumaan todella monipuolisesti kolme tai neljä kertaa viikossa. On lyhyttä ja pitkää lenkkiä, mäkitreeniä ja vauhtileikittelyäkin. Välillä täytyy juosta jopa tuskallisen hitaasti ja välillä taas kipittää niin lujaa kuin jaloista irtoaa. Hatunnosto ja kumarrus heille, jotka ovat ohjelmaa saaneet seurattua yksinään – etenkin mäkitreeneissä hulvaton ja kannustava juoksuseura todella auttaa jaksamaan. Tai edes aloittamaan, ihan ei olisi itsellä tullut mieleen hinkuttaa loivaa mäkeä edestakaisin ja täyttä vauhtia ylämäkeen…

Kuvat adidas Heimon mäkitreeneistä, © adidas.

Kommentoi