puumaa mä metsästän

Acne Edith Lynx JacketKoko asu pantterista taitaa olla kyllä hippasen liikaa minun makuuni, mutta tuota takkia kanniskelisin mieluusti ja ylpeänä.

Siis nimenomaan kanniskelisin… Taitaa olla tämä sesonki, kun saan lopullisesti hyvästellä tuon entisen luottomerkkini. Länsinaapurin ykkösnyrkki on parin viime vuoden aikana uudelleenluonut nahkansa ja muuntautunut farkkumerkistä uskottavaksi designertaloksi. Harmillisesti meikäläisen tulotason kehitys ei ole ihan pysynyt mukana tässä nousukiidossa…

Ja joo, vaikka olisikin, niin enpä tiedä, olisinko rahojani ensisijaisesti Acnelle kiikuttamassa. Tuntuu ihan hönöltä, että jostain, jonka ennen sai satasilla, pitäisikin nyt maksaa tonneja.

Hienosti brändätty joka tapauksessa, hatunnoston paikka! Köyhä lopettaa kitinänsä tähän ja ihastelee jatkossa etäämmältä.

Acne Edith Lynx Jacket, 1 300 €, shop.acnestudios.com

Kommentoi

  1. Sama täällä vaikka Acne edelleen lukeutuukin lempimerkkeihini mutta ei tuollaisia enää pysty opiskelijan budjetilla ostamaan vaikka kuinka kauan säästäisi. Erittäin sääli. Ja silti tuntuu siltä että Acnen laatu on pysynyt samana mitä ennenkin, ainakin vaatteiden osalta, joten en todellakaan halua maksaa niistä noin paljon. Kengät ovat edelleen hyviä ja kestävät vaikka mitä käytössä.

  2. Aah, puuma! Tuota kuviota taidetaan kutsua Acnen sivuilla ilves-kuvioksi. :) Himoitsen itse samankuvioista kauluspaitaa, mutta onko 320 euroa viskoosipaidasta sopiva hinta? Mielestäni ei, varsinkin kun en tiedä kuinka laadukas paita sitten loppupeleissä on. Aikaisemmin Acnen paidat olivat luokkaa 200 euroa, hintavaa sekin, mutta nykyinen hinta on jo törkeä. Mutta on se vaan hieno! :)

  3. Mun täytyy nyt sen verran Acnea puolustaa, että valikoimista löytyy edelleen edullisempiakin tuotteita (noh, ”edullisia”) ja sitten on erikseen nuo oikein high fashionia edustavat kappaleet.