muotibloggaaja italiassa

Terkut Italiasta! Viikko vierähti ja pala sydämestä jäi saapasmaahan. Tuosta muodin mekaksikin kutsutusta maasta näimme tällä kertaa kaikki ne muut parhaat puolet, matkamme fashionosuus löytyykin sitten oikeastaan tuosta kuvasta. Missonin outlet-myymälä sattui vahingossa tupsahtamaan eteemme kun metsästimme Alban kuuluja tryffeleitä, nappasin sieltä mukaani kaksi paria kreisejä sukkia. Juuri muuta ei viinipulloista täyttyneeseen matkalaukkuun olisi oikein mahtunutkaan..

Tekemistä paikan päällä kyllä riitti ilman putiikeissa ramppaamistakin.*) Neljä viinitilavisiittiä, mitä mainiointa ruokaa, yksi ihana spa-kokemus, mielettömiä maisemia, paljon aurinkoa ja hyvää seuraa.. Eikä nettiyhteyttä tai verkkovisiittejä, koko viikkona! Tätä kutsumme todelliseksi lomaksi.

Loma jatkuu vielä tovin kotosalla, muttei enää blogin puolella – mikäli osaamme vielä käyttää tätä intterwebsiä viikon tauon jälkeen… Onkohan moista täyspaastoa tullut vietettyä kymmeneen vuoteen!?

*) Okei, viettäessämme puolikkaan päivän Milanossa piipahdimme 10 Corso Comossa, jossa pitkälti kaikki oli aivan mielettömässä alessa. Yritän parhaillaan unohtaa tuon yhä kirvelevän kokemuksen, koska tälle matkalle varattu shoppailubudjetti juuri ja juuri venyi kahteen sukkapariin. Siis Célinen pörröbirkenstockit -50%?!

Kommentoi