valoa varpaille

Kesäjalat.Uudet sandaalit! Ja voi, kuinka tyytyväinen olenkaan. Taidan tallustaa näissä koko kesän, kunhan säät vain sallivat.

Vagabondin Céline-Birkenstock -henkisissä sandaaleissa ovat palaset varsin kohdallaan: kengät ovat mukavat, helposti yhdisteltävä eikä niissä ole mitään turhaa. Valmistajakin on ehkäpä ensimmäistä kertaa historiassaan unohtanut leimata logonsa näkyvälle paikalle!

Harmillisesti löysin itsekin nämä kengät sen verran myöhään, ettei vinkistäni taida enää monelle apua olla – koot näyttäisivät ainakin merkin omassa verkkokaupassa olevan pitkälti loppu. Vagabondillahan on kyllä omia puoteja ja jälleenmyyjiäkin lähes joka kylässä ja kulmassa, joten toivoa ehkä vielä on, mikäli omassa kesäkenkävalikoimassa sattuu vielä olemaan tällaisen simppelin sandaalin kokoinen kolo.

Vielä kun osaisi päättää, mitä väriä sutisi varpaankynsiin…

Sandaalit Vagabond ”Melia”

Kommentoi