27/02/13

Keskiviikkona 27. helmikuuta 2013 Keskiviikkona 27. helmikuuta 2013Kevään tulossa harmittaa ainoastaan se, että joudun jossain vaiheessa laittamaan tuon Samujin takin talviteloille. Sen väljä, laatikkomainen leikkaus yhdistettynä hieman vajaamittaisiin hihoihin on silkkaa täydellisyyttä, etenkin laadukkaasta tummansinisestä villakankaasta valmistettuna. Takki saa olon tuntumaan samaan aikaan särmältä ja rennolta – moiseen ei moni vaate pysty.

Pipo COS
Takki Samuji
Pooloneule alla Hope
Farkut Levi’s
Kengät Adidas Energy Boost
Yläfemmat Kaapo

Kommentoi

  1. Ostin kans ton Alvarin syksyllä (sun innoittamana?!) ja on kyllä ollu paras takki vuosiin! Samaa suren, että kohta pitää laittaa ihanuus säilöön kesän ajaksi.

  2. Ihana Kaapo! Hienot tuplayläfemmat teillä!!!

  3. Ihana Inke ja kivat kuvat! Minä olen hiihdellyt koko talven Fjällrävenin parkassa, joka on ollut kyllä ihanan lämmin (nyt alkaa olla jo vähän liikaa), mutta ei kyllä millään tavalla skarppi :D ehkä ensi syksynä sitten voisi panostaa siistimpään villakangastakkiin sen seuraksi. Tosin talvikengätkin on pakko uusia, harmi kun kumpiakaan ei ihan tuosta vaan saa ostettua…

  4. Voi Inke, auta! Mitä kokoa sun Alvari on? Itse haluaisin verkosta tilata, mutta pohdin kahden koon välillä. Kannattaako ottaa normaalisti oma koko, vai otanko pienemmän? Esim. Cossin vaatteista mulla on käytössä S/M.

    Alvari näyttää sun päällä upealta!

  5. Jo, mun Alvar on kokoa 34 ja yleensä käytän 36/38 ja S/M esim. juurikin COS:illa ja Samujilla. Uskon, että 36 menisi myös. Ota siis pienempi! Hyvää hankintaa olet tekemässä, tää on ihan mun lempitakki:)