samuji f/w 2013

Samuji f/w 2013 samuji2 samuji4 samuji5 samuji6 samuji7
samuji9

 

Oheiset utuisenkauniit otokset ovat Samujin syys-talven malliston kampanjakuvia. Näitä fiilisteltyäni ja lookbookia selailtuani olisin lähestulkoon valmis jättämään kesän kokonaan väliin ja pomppaamaan suoraan syksyyn.

Luvassa on mielestäni lempparimerkkini vahvin mallisto. Jankin totesi, että näistä syksyn Seasonal- ja Classic-mallistojen vaatteista rakentaisi jo yksinään hyvin toimivan puvuston, vieläpä pitkäksi aikaa.

Toivottavasti tämä näistä noussut kuume laskee hieman kesäkuukausien aikana, muuten riski yhdestä mallistosta koostuvaan vaatekaapin sisältöön on ihan todellinen. Täytyypäs laittaa tänne lemppareitani lookbookista – sitten viimeistään ymmärrätte, mistä oikein keuhkoan.

Vaatteet Samuji
Stailaus Minttu Vesala
Kuvat Johnny Kangasniemi
Meikki ja hiukset Miika Kemppainen
Malli Kirsi Pyrhönen

Kommentoi

  1. Jankin. Kuka Jankin, ajattelin. Ai, siis Jan. Hänkin totesi. Ai että menee putkeen!

  2. Pipsa, ymmärrän sinua enemmän kuin hyvin – jopa minä kirjoittaessani mietin, mikä tämä Jankki oikein on :D