pikkusisko

Céline Trio Burgundy

Tähän viininpunaiseen pienokaiseen törmäilin useammassakin puodissa viime keväänä New Yorkissa tummansinistä Luggagea metsästäessäni. En sortunut, koska hain tämän täydellistä vastakohtaa (pieni punainen vs. suuri sininen), ja hyvä niin, sillä etsimäni lopulta löysinkin.

Sittenpä kävi niin, että heikkoina hetkinä himoitsemastani pikkulaukusta pääsikin muodostumaan ihan oma mielitekonsa. Heti kun asian itselleni ääneen tunnustin, päätti viininpunainen olkalaukku alkaa etsijänsä kanssa piilosille. Tietty.

Nina’s ja Luxbag saivat vastailla syksyn mittaan meikäläisen itseään toistaviin tiedustelupuheluihin sekä todistaa célinekuukkelin pikapiipahteluja putiikkeihinsa. Muutamat kansainvälisten verkkokauppojen asiakaspalveluvastaavatkin ovat varmasti hieroskelleet silmiään,  kun tutunoloisia meilejä Suomesta on putkahdellut meiliboksiin yhä uudelleen ja uudelleen. Tämän kaiken lisäksi eräs blogimaailmasta tuttu miespuolinen hahmo taitaa olla aivan poikkeuksellisen hyvin kartalla Amsterdamin Céline-jälleenmyyjistä ja heidän varastosaldoistaan…

Lopulta eräs ahdistelemistani verkkokauppamyyjättäristä epäili kaipailemani värin valmistuksen loppuneen edellissesonkiin ja minä siirryin metsästämään haluamaani eBayn syövereistä. Tuloksetta.

Maailmanlaajuiseksi levinnyt metsästys sai lopulta hassunhauskan päätöksen, kun vartavasten menin katsomaan Ninasin fb-seinää Céline-uutisten toivossa. Enhän minä enää edes uskonut sitä laukkua saavani, mutta niin vain oli Nina’s saanut pari päivää ennen hyllyilleen sen, mitä olin etsinyt. Puoli maailmaa etsin ja siellä se sitten odotteli minua – naapurissa!

Eikä ole hankinta kyllä kaduttanut, niin on minun näköiseni. Viininpunaisen laukun hankkiminen on tuonut mukanaan odottamattomia, mutta varsin positiivisia seurauksia: samansävyinen huulipuna pääsi loppumaan, mutta eipä huolta – uusi on jo hankittu.

Céline Trio Bag, ninas.fi

Kommentoi

 1. Saanko vienosti tiedustella hurmaavan pikkusiskon hintaa? Ja kävisikö hän rennosta seuralaisesta iltapukujuhlissa (niin että hänestä irroittaisi yhden osion mukaan)?

 2. Sointu, vienosti kuiskaan kuusi. Ja varmasti menisi yksi pussukka rentona iltaseurana – kun uskoakseni sunkaan käsitys iltapuvusta ei sisällä hirveästi glitteriä, kiiltävää pastelliväristä satiinia tai rimpsuja ja röyhelöitä :) Osioita kiinni pitävät nepparit ovat niin tiukat että hirvittää palasia toisistaan irrotella, mutta ehkäpä mä vielä tilanteen vaatiessa rohkaistun!

 3. Sitkeys palkitaan ! Onnea uudesta kaunokaisesta.

  Mutta nyt taisi mun en osta mitään -helmikuu mennä pipariksi, jos tuota laukkua löytyy Nina’silta tumman sinisenä. Olen tuota himonnut jonkun aikaa. Se on vaan niin kauniin yksinkertainen ja menee monennäköiseen garderobiin.

 4. Riesu, lämmin kiitos onnitteluista! Nyt täytyy todeta, etten edes katsellut Ninasin hyllyjä, niin määrätietoisesti säntäsin etsimääni noutamaan. Jos sieltä tai Luxbagista ei löydy sitä upeaa tummansinistä, kannattanee olla sähköpostiyhteydessä departementfeminin.comiin ja matchesfashion.comiin – sitten maaliskuussa ;)

 5. Hei, tää kysymys tulee nyt kyllä vähän hassuun, mutta kun siulla on nuo ihanat Niken free runner x Liberty lenkkarit, niin osaatko sanoa että vastaako koko sun normaalia kokoa hyvin? Monesti Niken kengät tuppaa olemaan kapeita lestiltään, ainakin miun kokemuksen mukaan. Kiitos paljon, jos jaksat vastata:)

 6. hassuun kohtaan*:D

 7. Libertyshoes, oikein hyvään väliinhän tämä kysymys tuli :) Mulla on niistä Liberty-kuosisista koko 36, mulla on sama malli sali/juoksukäyttöön mutta ne on puolta kokoa isommat. Eroava kokovalinta taisi kyllä olla ihan vahinkoa ja ajattelemattomuutta, hah… Sporttikäyttöön ottaisin siis 0,5 kokoa suuremman kun varpaat tarvii tilaa, mutta kaupunkitallusteluun noi ns. omaa kokoani olevat ovat jees.

  Mun jalka on kai aika keskiverto kolmekutonen, ei erityisen leveä muttei kaikkein kapeinkaan ja siihen nuo kengät ovat sopineet vallan passelisti. Malliahan saa ilman Liberty-kuosia varmaan laajemminkin, joten jos urheilukauppaan pääset sovittamaan niin ei tule postimyyntipettymystä :)

 8. Kiitos superisti! Tuo kukkakuosi vaan on valloittava. Nyt kokohuoli on kuitenkin mennyttä ja ratkesi itsekseen, sillä koko on mennyt:D! Nopeat syövät hitaat!